sefaburan arkadaşlar wendatte yamasını yükleyen bir arkadaş data_e.afs dosyasını internete bir siteye koysun bende onu ordan çekeyim varmı bunu yapabilecek birisi
Spocket Hiç boşuna bekleme kimse 500 mb'ı upload etmez, upload edecek bi yer bulamaz. 512K ile bile saatlerce sürer bu durum.
sefaburan ben sadece data_e.afs dosyasını istiyorum bunun boyutu 5mb falan olması gerek yani olmazmı koyulmazmı siteye sadece bu dosya
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: sefaburan ben sadece data_e.afs dosyasını istiyorum bunun boyutu 5mb falan olması gerek yani olmazmı koyulmazmı siteye sadece bu dosya data_e.afs'nin boyutu 562mb ?!?! hatta bendeki 750mb falan :) (Renegate AFS olayı)
sefaburan Orjinal Mesajı Yazan: Spocket data_e.afs'nin boyutu 562mb ?!?! hatta bendeki 750mb falan :) (Renegate AFS olayı) oyun toplam kaç mb ya o kadar olurmu
abdull Muhahaha "data_e.afs" yollanacak birşey olsa millet ne kasar TSL 'yi yok boyut yükselt, yok afs explorer yok import olmadı export falan... Koyarlardı "Dosya Merkezine" indirirdik dimi?