tayfurcan Yaw ArkadaŞlar Benİm Aycell Hattim Var......... Ben Bulamadim İnternete Gİremİyorum Telefonum Modelİ 3100 Bİlen Varsa LÜtfen Yardimci Olsun
Exvision Arkadaşlar en iyisi siz Aycell müşteri hizmetlerini arayın hatta artık Avea oldu takribi 5 dk bekleyin bağlanınca oradan çıkan kişiden rica edin hemen telefonunuzu yolluyorlar.
-Connect- Bu bir hafta hatlarda falan sorunlar olacakmıs cunku bırlesmeden dolayı cogu seyı yenılıyorlarmıs.
Exvision Tüm bilgisayar sistemleri yenileniyormuş.Yeni çıkan hatlar için yeni bir birgisayar sistemi kurulmuş o sistemi oturana kadar biraz sorunlu olacak galiba. Ayrıca daha Aria yazıyorsa Şebeke arayarak Avea bulabilirsin ya da belli bir süre sonra düzelir.
götveren wap ve gprs ayarları aycell.com.tr de vardı ben ordan yapmıştım sonrada musteri hizmetlerini arayıp hattımı gprs e açtırmıştım ole oluyo aycelin sitesi acilmaz artık ama http://www.aycell.com.tr/default tan girersen acılır
BeKTaS F1GO bana bir program verin 6600 ın içindeki programlara kızıötesi ile ulaşmak için size ayarları verem okey mesaj olarak kayıtlıda :(
turgaytay var aslında çok basit setting wizard programı telefondaki hattı tanıyıp (avea vs turkcell telsim) gprs mmc internet ayarlarını bedava kendisi yapıyor .yöneticimiz sağolsun yüksek proları buraya atmamıza izin veremediği için uğraşmanız gerekiyor
>>>©®AZY<<< yooo benim ark *100# yaptı bedaya oldu wap ayarlari...Yada 2 kontöre ama onun önemi var arrtık....
Alikevicius Orjinal Mesajı Yazan: naygule® En iyisi *100# yapın ordan ayarlardan yollayın hemen geliyor ;) Ben indirdim oradan hata veriyo. GPRS parametreleri desteklemiyor. diyo.
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: SalifDiao Ben indirdim oradan hata veriyo. GPRS parametreleri desteklemiyor. diyo. Bilmiyorum biz ordan yapıyoruz... :) Oluyor ordan ama bende aria idi