slm arkadaşlar
öncelikle bazılarınız gördüğüm kadarıyla söyleyipte açıklamadığım için bana kızmış.bazılarınız olamaz diye bana laf etmiş.bazılarınızda konuyu ciddiye alıp beklemeyi tercih etmiş tabi bu kısıma bi teşekkür edeyim!
herneyse amacım sizi meraklandırmak değildi tabi.sadece bu konu hakkında benim bilmediğim bişey warmı diye merak etmiştim ve anladığım kadarıyla kimse bişey bilmiyor.
öncelikle hile karşıtı arkadaşlar war normal olarak,tabi bende tamamen karşıyım bu hile olayına!!!ama yinede bu olay kimine göre hiledir kimine göre değildir bilemem ama bana göre hile değil!!!!çünkü yıl boyunca o kadar başarı elde ediyorsun şampiyonlar ligini alıyorsun veya adam satıyorsun eline 100 milyon dolar geçiyor ama sene sonunda sen bu hissedarlara 50 milyon dolarını veriyorsun,bence hile olan bu!!!!!
hissedarlara az para ödeme olayına gelince.40 milyon dolar hissedar parası verecektim yani baktım biliyorum.herneyse,tam haziranın 20 sine yetişecek yüksek maliyetli bi topçuyla anlaştım.yani tranfer ücreti 97 milyon dolardı(carlos tevez).bilgisayar benim 97 milyon dolarlık transfer yapacağımı düşündüğü için ayın 20 sinde hissedarlara sadece 2 milyon dolar verdi.bende oyuncuyu alma onayını vermeyip reddettim ve hem transfere 97 milyon dolar vermedim hemde hissedarlara 40 milyon dolar vermedim.
olayın özü bu umarım düzgünce anlatabilmişimdir.anlamayan olursa tekrar sorabilir içtenlikle anlatırım.
umarım size görede hile değildir bu!!!!
neyse kendinize iyi bakın....