[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: militan acilen türkçe yama ve şifre nasıl yazılır öğrenmem gerekiyor şifreyi bilmiyorum ama türkçe yaması varsa www.turkceyama.com adresinde vardır(reklam değildir)
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: GaNTırCı developer ekliyosun hadef e haa casus sürekli reklam yapmakdan bıkmadınmı loo niye reklam yapıyım ki yanına reklam değildir yardım amaçlıdır diye yazdım
Arda666 oyunda part2 nin basında karakolda baslıyosunuz ben burayı gecemedim nası gececez bilen warsa yardım edebilirmi? :confused:
[H@CK€R]***KORS@N*** şimdi karakolda başladığın katta boş bi tane bilgisayar var onun yanına git e tuşuna bas sonra sorgu odasına git orda sorguyu izle sonra ordaki kadın tışarı çıkıcak telefonla konuşacak onun yanına git daha sonrada el alt katta nezarethane var oranın kapısına gel e tuşuna bas nezarethane kapısı açılcak açıldığı andada oraya düşman adamlar gelecek onları öldürmeye çalış sonra herifler arabayla kaçacak sende onları takip et bölüm geçersin.ben oynayalı biraz oldu hatırladığım kadarıyla anlattım.olmassa yine sor
CrossOver casus doğru söylüyo 1 ve 2 hastasıyım istediğbişi varsa sor.casus bana save göndersene aslanım hani oynamıştık ya max payne 2
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu arkadaşlar güzel mi bu oyun kaç cd? çok güzel oyun 2cd
Kokane Ya bana o karakol bölümün save'ini yollaya bilecek hayr seven kardesler varmi? PC knock out oldu tamir edildi format attim oyunu yeniden baslamak istemiyorum. Zaten zorla geldim. Yada bölüm atlama yamasi varsa sayfasini verin. Hadi koclarim...
Overkill hala max payne oynamayanlar hatta oynamamakla kalmayıp ne olduğunu bile bilmeyenler varmış demekki, şaşırtıcı. Oyun konusunda şüphen olmasın yeterli derecede ingilizcen varsa harika bir oyundur çünkü oyunun kilit noktası hikayesi..
Kokane A-acaip oyun.Acaipte zor oyun cheat kullanmazsan. Ve ben cok zor geldim buralara ama bastan baslamakta zoruma gidiyor. Yokmu yardim edecek?
Overkill karakola kadar ne var, daha oralar kolay bölümleri. Eğer oralarda zorlandıysan sonraki kısımlarda allah kolaylık versin sana..
Kokane Sagolasin kocum. Ben Resident Evil ve Max Payne'den haric pek öyle oyun oynamamda. Bide Mafia hastaligi var. Pek alisik degilim. AMA YINEDE YARDIM ETMEK ISTEYEN VARSA KAPIMIZ HALEN ACIK. DUYURULUR ;)