bilgin1987 arkadaşlar ne yapıyorum ediyorum ama şu olaya karşı koyamıyorum. Pennant'ı aldığımda Av. ratingi 8,10 civarıydı. Aldım, neredeyse fix oynatıyorum ama sonhuç değişmiyor. Maaşını 20000 pound arttırdım, normalde 10 olmadan yapmam o işi ama pennant 8 falan alınca övüyorum falan genede ispanyada yaşayamıyorum falan diyor. çözümü biliyorsanız yazın. Alternatif oyuncularda olabilir....... :D
Frostmourne o uyum sorunu kendi kendine düzeliyor genelde, yane zaman lazım biras alternatif ise :), toledo, joaquin(adam zaten ispanyol, öle bi sıkıntı olmaz, ama biras pahalıya patlar :) ), c.ronaldo :) ... sora gençlerden aaron lennon
denizerus Orjinal Mesajı Yazan: bilgin1987 Arsenal'in 25 numarası Jermaine Pennant dan bahsaediyoruz Olsun yinede duymadım :) :D :D Ayrıca bu adam nerde oynar diye bi soru sormuştum ama ... ???
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: denizerus Olsun yinede duymadım :) :D :D Ayrıca bu adam nerde oynar diye bi soru sormuştum ama ... ??? MR - AMR yada FR oynar :)
efshane yaw konusu çıkmış da bi anımı anlatayım: ---bir gün yine bizim adamlardan biri homesick (tabi ing. oynuyorum) olmuş. ulan bakıyorum ev hastalığı diye anlıyorum. grip falan oldu sanmış, bikaç hafta da oynatmamıştım hatta. way be...off of hey gidi günler hey.
denizerus MR - AMR hea? O zaman sana Ali Güneş'i - Yüksel Damir'i - TOLEDO'yu öneririm ;) Sırası sondan başa oldu ama ... :)
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: denizerus MR - AMR hea? O zaman sana Ali Güneş'i - Yüksel Damir'i - TOLEDO'yu öneririm ;) Sırası sondan başa oldu ama ... :) ali güneş en nefret ettiğim kişilerden biridir we man utd gibi bi takım için bu ali güneş, yüksel damir filan ii sayılmaz...tabii aynı şeyi toledo için söyleyemem :) pennant benim işimi fazlasıyla görüyor...hatta bazen c.ronaldo yedek kalıyor...
iN-T-CoMe Pennant fazla milliyetçi o zaman...Geride sevgilisini fLn bıraktıysa tabi :D :D Konuyu dağıtmym tabi bence bu oyuncunun 'personel problems' yane kendi sorunları war la ilgili bişey ...
Aricci sabri ve cafercan i inter'e almistim 1kere uyum sagliyamiyoruz dediler sonra hersey duzeldi...bu arada Sabri italyada ayacip oynuyo...
android bende de bi adam da böle olmuştu sağ tıklayınca allow him to go home 1 mont diyodu yaptım bi ay gitti ülkesine geldi açıklama yaptım düzeldim diye