dRaGaO ! mcfadden beyler bide konuu saptırmayalım ama ben ruyamda mcfaddenı cs alıyo gordum yoqsa gercek mi bu?
denizerus Offfff Sizde amma şeymişiniz Şenol Gökhan Delikanlı TÜRK Alın yarım sezonda verdiğiniz fiyatın 2-3 katı oluyo. Ceyhun Eriş de AMC'de mütiş Yusuf Şimşekde Diablo V2'de mütiş oyuncular bunlar ...
Aricci Orjinal Mesajı Yazan: bjkartaL çokh etkiLi oLan bi AMC var mı?? çünkü geneLdee ii diiL AMC ler CM 03/04 te . . Niye etkili olmasin ki..Diego var Kaka cok iyi isliyor..bence Recobada super...nerde oynatacagini bilecen.. :)
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: denizerus Ronaldinho desen ayıp olur çünkü o kadar zengin olan olmayabilir ;) bunu da sözleşmesi korumada olmadıı için 3.sezon £12.25 milyona aldım :D
efshane diablo miablo diyosunuz da diabloda babamı da koysak mc'ye şov yapar. amc diyince de aklıma nikiforenko geliyo. ama malesef cm3'ten sonra yok.
Zombie Amc ye ben bazen fc tipi ama iyi pas ve iyi top süren bir adam koyarım çok maçımı kurtarmıştır.CM03-04 de amc diyince akla Diego Ribas gelir bide andres Dallessandro
dRaGaO ! ben zombie'ye katılıorum.mesela ben braatheni orta sahanın solunda oynatıorum top surmesi fln ii die.aslında o adam fw
bjkartaL Orjinal Mesajı Yazan: efshane diablo miablo diyosunuz da diabloda babamı da koysak mc'ye şov yapar. amc diyince de aklıma nikiforenko geliyo. ama malesef cm3'ten sonra yok. baba o herifi ben de biLiom . . LARGE DATABASE de çıkıo ;)