android evet beyler forumda gezindim ama Ahmet Kayaya açılmış bi konu göremedim ve sesi belki de bi daha bulunamaycak ahmet abiyle ilgili konuyu açtım ahmet kaya hakkında istediklerimizi burada konuşalım ben en sevdiğim şarkısını yazarak konuyu açıyım geçmiyor günler
MFK-1 Evet fikirleri ne kadar hoşuma gitmese de sesinin çok güzel ve insan da iz bırakabilecek kadar güzel olduğunu söyleyebilirim...
android ben de zaten sadece şarkılarını sevenleri kastetmek için özellikle sesini sevenler diye konuyu açmayı tercih ettimkişiliğini sevmek zorunda değiliz zaten
NecromanceR Evet konu Ahmet Kaya , sadece müziği . Politik olaylarını katmayı lütfen . Kişisel fikrim : Dİnlemedin , hiçte dinlemem ...
Hami(10) müziği hep güzeldir dinlerim ama kişiliği karanlık sayılabilir yaşadıkları yazdığı şarkı sözlerinde belli
dRaGaO ! sesi gusel degil? hah abi bence sen dinnememişin hiç yaw dinle safak turkusunu bkalım nasıl ozmn sen yusuf hayaloglunu sewion cunku o yazıo tum hepsini
Makaay Baştan sona bütün sarkılarını cok severim.Bana göre Türkiyeye gelmis gecmis en büyük sanatcıların basındadır.
kartal_omer En sevdiğim şarkıcılardan biridir. Her şarkısını severek dinlerim.. Bidaha onun gibisi gelmiyecek..
gunduz84 Orjinal Mesajı Yazan: kartal_omer En sevdiğim şarkıcılardan biridir. Her şarkısını severek dinlerim.. Bidaha onun gibisi gelmiyecek.. Dediklerine aynen katılıyorum :)
Kokane Cogu güzel. Safak Türküsü, Yasamadin Sen, Metrisin Önünde, Arka Mahalle,... Birde daha ölmedi diyenler var. Yada ozamanlar ölmemisti deniyordu. Siz ne düsünüyorsunuz bu konu hakkinda?
Hami(10) arka mahalle ,kum gibi,şafak türküsü,metrisin önü,kafama sıkar giderim,yüreğim kanıyor güzel şarkılar sıkılmadan dinlerim tam efkar şarkıları
dRaGaO ! ya beyler bide bi sarkı war ama ahmet kaya solemio baskası soluo pariste surgun flm flm bişiler dio o sarkıyı kim soluo ya??