arkadaslar benim bi arkadas war ii bi cocuk yani yalan filan solemez.
neyse bu aydın'a gitti.dedi bana anlatıo işte.yemin edioo walla gozlerimin onunde oldu dişe flm.neyse cin cagırmaya kalkmıslar 3 kişi bayan ketty duymusunuzdur zten cinin adıymıs bende duymustum.neyse soru flm sormuslar doruu olaraq cewaplamıs yani fincan harbi oynadıı dio.ben inanmadım ama yemin ederimki allah belamı wersin ki flm dio inandım bende.cinin war oldugunu biliyorum geleceginide biliyorum.ama hiç denemedim.neyse size bi olay anlatcan bana arkadas anlattı ztn ona olmus bu olay:
benim bu arkadas cinlerle coq ugrasıomus cok cagırmaya flm kalkıomus cin gelioo ama dio bana neyse artık gunde 2-3 sefer cagırı olmus bi gun artık sapıtmıs yani bana dioo etrafda kucuk kucuk kırmızı noktalar goruom dioodu.soora bi gun işte banyo da tam egilmiş bana tokat attı sandım birisi dioo cin carpmıs ama meyer dioodu.hocaya flm okutmuslar.biraz duzelmiş
hikaye 2:
bana bunu bi akraba anlattı onada olayı yasayan adam anlatmıs bana bira atmasyon gibi gelkdi ama...
bi adamın cocugu warmıs kucuk 4-5 yaslarındaymıs neyse bu bıgun hani kucuk ya bilmio tabii almıs masadan cayı gitmiş bi agacın dibine dokmus.
ertesi gun bu cocuk yataktan kalkamıomus konusamıomus doktara gitmişler ilk anlayamamıs doctor neyse ardıdan hocaya gitmişler hocada buna bu muska nın içine arapça bişiler yazıp wermiş bunu demiş bi adres tarif etmiş buraya git demiş saat gece 12 de birisi gelceq ona wer demiş.neyse bu cok korkarakta cocugu ijin gitmiş.saat 11-11.30-12 molmus bekle bekle yok neyse saat 12 yi cegreq gece flm bi atlı gelmiş ama yuzuu tam secilmimus ışık war mıs yuzunde neyse herhalde bu demiş adam bunu size getirdim demiş atlıya.atlı ona ben senin kzını bu hale getirdim dogru ama kıznda o cagı gidip agacın dibine doktu benimde orda cocugum oynuodu demiş (bildiginiz gibi cinlerde insanlar gibi urer)
onun ayagını yaktı demiş adam demiş noolur yalwarıyom saa duzelt kızımı demiş oda muskayı okmus bi anda kaybolmus ewnie gittiginde kzıını duzelmiş olaraq gormus
sacma dime
bide beyler show tv de gizli dunyalar die bi program war bole hikayaler canlandırıolar izlediniz mi hiç?