NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: sefaburan Solda Robben'de olabilir Yok ben denedim baya kötü sonuç verdi . Amc yada forvet iyi ama Aml de berbat robben ...
tottibattu Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix Sağ : Recep Tayyip Erdoğan Sol : Deniz Baykal ---------------------------------------- Sağ: Toledo Sol: C. Ronaldo güzel espiriyi her zaman tbr etmişimdir... tbr dostum,bu formda daha iyisini görmedim...
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: denizerus Bu arada C.Ronaldo ne kadar? Kulübü satsak paramız yeter mi? :) walla ben bi kere ucuza kapıodum nerdeyse, sözleşmesi korumada deildi...bastım kontratı ama kabul etmedi :( etseydi yaklaşık £15 milyon a alıodum :(
denizerus Vay be en ucuz 15 M £ . Yaw benim sölediğim Toledo ve Montolivo 10 M $'a kaparsın (en fazla) ;)
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: denizerus Bu arada C.Ronaldo ne kadar? Kulübü satsak paramız yeter mi? :) ben 2010 yılında 70 milyon euro önerdim satmadılar!
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: denizerus Vay be en ucuz 15 M £ . Yaw benim sölediğim Toledo ve Montolivo 10 M $'a kaparsın (en fazla) ;) taam dooru, 3 milyon montolivo, 1-2 milyonda toledo...(oyunun başında) ben cristiano ronaldoyu kastetmiştim 15 milyon die
Knight Rider en iyi sol kanat oyuncusu adayım(26 yaşında world class winger olan) arjantinli Gutierrez!! Sağ kanat ise Fabio Paim!!
NoFeaR-61 walla ben 5 yabancı sınırlaması yuzunden kanatlarda turklere yer verıyorum fenerbahcede... solda serkan sagda gokdeniz...
bjkartaL Orjinal Mesajı Yazan: Emir_91 biraz ucuz adam soleyin sag//babangida sol///hamit altintop abi Allah için Hamit çokh ucuz yaa =))))
sefaburan Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider en iyi sol kanat oyuncusu adayım(26 yaşında world class winger olan) arjantinli Gutierrez!! Sağ kanat ise Fabio Paim!! database ne senin ben hiç duymadım bu adamları