sefaburan arkadaşlar bizim wordclass winger'imiz artık Chelsea forması giyecek yorumlarınızı bekliyorum bence ingilterede çok konuşulacak sallar valla orayı
iN-T-CoMe Tamam da yeri yanLıŞŞ...aMa Cm ve FM 5 de Chelsea de görüces..Baqalım napıcak Premier League de .....
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: sefaburan Robben'i herkes cmde öğrendiği için buraya açtım konuyu Adu da Chelsea da ok ama Adu da mı gitmişşşşşşş ....
blind guardian ewt adu chelsea'de ama 3 sene dc united'da oyniicak orda pişmesini bekliicekler 3 sene sonra chelsea'ye gelcek
gostik valla adam super oyuncu ama orası ıcın duff da var chealse de..bakalım formayı kım kapacak..su anklı formuyla arjen onde gıbı ama duff da yabana atılamaz bence..adamlar dunyaları aldı..bılmıyorum ama kalecı aldımı onlar..cok kazma o cuducini yaw bıde defans saglam lazımj bence onlara gobege desaıly yerıne o zaman tamam kım tutar chealse yı..
gostik buffon cok ıyı bı tercıh olabılır ama mexes bence gercekte ıyı degıl onun yerıne madem para var al nesta cannavaro yada en kotu lucıo yu bıtsın bu ıs yaw dımı ama..forvet lazımmı pekı onlara bence bı vıerı yıyı gıder he..
Frostmourne kaleci olarak da galiba cech ile anlaşmışlar...hani şu çeklerin kalecisi... hatta cm nin son patch inde de chelsea de cech
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: gostik buffon cok ıyı bı tercıh olabılır ama mexes bence gercekte ıyı degıl onun yerıne madem para var al nesta cannavaro yada en kotu lucıo yu bıtsın bu ıs yaw dımı ama..forvet lazımmı pekı onlara bence bı vıerı yıyı gıder he.. lucio da galiba bayern le anlajmış...öle biliorum (cm de öle yine :) )
iN-T-CoMe Beyler konuyu dağıttınız iyce war ya ........ Robben ve Adu iyi şeyler yapar Chelsea de bu kadar söylüyorm ben ..