zorbey Beyler ELinde BİZANTİN OYUNUNUN Türkçesi varmı?? Varsa benimle irtibata geçin zorbey06@hotmail.com
zorbey Orjinal Mesajı Yazan: militan bende türkçesi var hemde bitirdim özel mesaj yolladım cevap vermedin. Beyler bu oyun benim yıllardır aradığım bi oyun varsa kimsede görüşelim
Apili level dergisi bi ara vermişti..ben de tesadüf 4-6 almıştım..türkçe mi bilmiom..açılmamıştı..oyunu bne de istiyom..
Ghulam Bodyguards ya kazaa dan falan indirsek olmazmı ya bulabilecek delikanlı varrmı bide oyunun tam adı ne ona göre aratalım Byzantine mi
Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: Apili ewet gökhan..oyunun tam adı byzantine..kazaadan felan indirmek zor..çünkü 6 cdlik oyun.. yok be abi kimse bulamaz bu oyunu 6 cdyse matrix i geçmiş oyun cd sayısında oha ya :yikes:
tarik1000 bu oyun bende var ve türkçe ama 6.cd bozuk sende bu oyun varmış bana bu oyunun 6.cd sini ulaştırabilirmisin. lütfen cevap yaz mail'im: tarikay@mynet.com
Pizarro ya beyler bende wardıda zaten oyun türkiyedeydi topkapı falan da ama sen şimdi hatırladım ingilizceydi beyler ben o oyunu nerden bulacam ???
CrossOver bn size isterseniz orjinal isterseniz levelın verdiinden kopya yaparım ama orjinal oynamanız için ingilizce bilmeniz lazım:)tarikay@mynet.com sana mail attım.bi kişiyle msnden konuştum ama adam da terbiye denen bişey olmadığı için uraşmadım:Dbilio kendisini...