patchs yahu indir 4.1.4 ve 4.1.5 i dahai iyi çünkü herkes bunları terci ediyo Evet yokmu katıl ma isteyen Icq 295032415
Aricci Bende 4.1.1 var...bilgisayara kisacasi kaymis...bu tatilde yeni bilgisayar alacagim..ozaman oynariz.Ama Italyan divisyonunda...
partner tamam ben yaparım icq 103206297 ama karşı tarafa kuracak çünkü benim data farklı iisteyen msj atsın
IAdam Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe Wapma ya herkes 4.1.4 yada 4.1.5 istiyo..4.1.1 güreşçek 1 yiğit yokh mu =) ben varım ne zaman
HTSigurdsson Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe Wapma ya herkes 4.1.4 yada 4.1.5 istiyo..4.1.1 güreşçek 1 yiğit yokh mu =) Ben yaparım zamanını söyle yeter ama perşembe(08.07.2004) tatile gidiyorum yani çarşamba yapalımmı??
tottibattu meraktan yazıyorum... bu muhabbet çok döndü ve bı sonuca warılamadı,,,,bu sıtede bırbırıyle oynıyanlar oldunudaa sanmıyorum,,,oyansan bıle bı sezonun bıtmesi imkansız.. orasıda öyle be
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: HTSigurdsson Ben yaparım zamanını söyle yeter ama perşembe(08.07.2004) tatile gidiyorum yani çarşamba yapalımmı?? İi bugn yaparıs ... tottibatu la biz Quattro la denediq de bi yerde hata war çözemedim daha olmadı ondan ... aMa ark lar la falan cafe de çok oynamışlığım war ...
HTSigurdsson Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe İi bugn yaparıs ... tottibatu la biz Quattro la denediq de bi yerde hata war çözemedim daha olmadı ondan ... aMa ark lar la falan cafe de çok oynamışlığım war ... Tatil alışverişi filan bugün akşam gelirim eve 8.30 uygunmu arkadaş??bide hiçbi update yüklemedim ben haberin olsun... icq:240341116 senin ne buradan ulaşalım ama tek bi maç cünkü ben gitcem yarın...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: HTSigurdsson Tatil alışverişi filan bugün akşam gelirim eve 8.30 uygunmu arkadaş??bide hiçbi update yüklemedim ben haberin olsun... icq:240341116 senin ne buradan ulaşalım ama tek bi maç cünkü ben gitcem yarın... akşam için söz weremem ...
HTSigurdsson Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe akşam için söz weremem ... baba icq ya gelsene 240341116
HTSigurdsson **baba kusura bakma annem tatil alışverişini uzattı da uzattı sende gelmemişsin galiba ama genede kusura bakma...**