Orjinal Mesajı Yazan: HaLuK
arkadaşlar izleyeniniz varmı bilmiyorum dönüş yok diye bir filme gittim(irreversible) allah için izleyin bakalım bundan beteri varmı diye sorucam size.film sondan başa dogru saçma ve iğrenç ötesi.
bir türk yapımı olan asansör ve brad pitt'ten niyetlenip gittiğim dövüş klübü berbat filimlerdi...
Abi bu fillm gerçektende berbat bi gün tophanede 4 kişi oturuyoruz nargile içiyoruz hepsi 18 yaşında be sadece 14 yaşındayım filmede 18 yaşından küçükler giremiyo Gürkan adında ki bi arkadaşımız bu filmin aşırı derecede korkutucu çok adrenalin ister diye bir takın laflar söylüyodu bi de o sıralar vizyonda dark blue diye bi film wardı hangisini gidelim falan dedik gürkan soktu bizi dönüş yok filmini hatta banada dediki senin psikolojin bozulur seni hayatımın çalımı adlı filme sokalım dedi bende tabi kabul etmedim girdik filme 4 kişi en önde izledik bi kere filmin sondan başa doğru gitmesi çok berbat 2.si adamın kafasına 21 kere yangın söndürücüyle wurup dağıtıyo ama adam sedyeyle dışarı çıkarılırken yüzü sapa sağlam :) sonra monicanın bi tecawüz sahnesi war bak orası güzel bide filmin sonunda yani başında beyaz ekran dönüp duruyo halen anlamadım neyi temsil ediyo o çıkıştada zaten bi abim espiriyi batlattı yanındaki filmi beyendin mi diye sordu o abi de o kadar beyendim ki bi daha filme falan gitmiycem dedi :) biz o zaman kopmuştuk filme heyecanla giren insanlara da çıkanlardan biraz fikir alsanıza diye bskı uyuguladık :) :) :) :)