iN-T-CoMe Beyler yaptığım yeni 1 keşifle iLk Çıkan wonderkid lerin doğum tarihinin genelde Ocak ya da Şubat oLDuunu gördüm.. iLGinç DiiL mi? YA da raslantı mı ? :)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: sefaburan bence çok saçma bana söyleme ben sadece gördüğüm şeyi sizlerle paylaştım .......
neo_matrix23 raslantı sadece wonderkid yetenek, potansiyel yetenek ve yasla alakalı mesala bende tuncayın yasını mcm editor ile kucultum wonderkid oldu
NoFeaR-61 evet wonderkıd yasla alakalı sanırım... cunku sadece genc ve yeteneklı olanlarda wonderkıd oluyo. bkz: diego, rooney vb...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: neo_matrix23 raslantı sadece wonderkid yetenek, potansiyel yetenek ve yasla alakalı mesala bende tuncayın yasını mcm editor ile kucultum wonderkid oldu Tamam da bilios heralde yaşla alakaLı oLduunu :) Sadece aylar arasındaqi benzerlii söyledim ... Orjinal Mesajı Yazan: NoFeaR-61 evet wonderkıd yasla alakalı sanırım... cunku sadece genc ve yeteneklı olanlarda wonderkıd oluyo. bkz: diego, rooney vb... 20 yaşını geçmemiş yetenekLi oyuncular wonderkid(müthiş çocuq ) oLur ....
Venom Orjinal Mesajı Yazan: efshane ama ben Aralık ayında doğdum. galiba bu senin iddianı çürütür. :D :D ben de :D :D tamamen rastlantıdır
ngn rooney 24.10.1986 dogumlu cm4 de current ability 145+ pot. ability 175+ current rep. 40+ world rep. 70+ olunca wonderkid oluyordu
sefaburan Orjinal Mesajı Yazan: ngn rooney 24.10.1986 dogumlu cm4 de current ability 145+ pot. ability 175+ current rep. 40+ world rep. 70+ olunca wonderkid oluyordu helal dostum hipotezi çürüttün :)
dRaGaO ! ewt tamamen rastlantı peki sen hengi wonderkidlere baqtın we bu sonucu elde ettin. neyse beyler bi de michael dawson mdiee bi adam war bilirisiniz ztn bende wonderkid oldu sasırdım yaww ama basıom parayı wermio nottingham forest
sefaburan Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! ewt tamamen rastlantı peki sen hengi wonderkidlere baqtın we bu sonucu elde ettin. neyse beyler bi de michael dawson mdiee bi adam war bilirisiniz ztn bende wonderkid oldu sasırdım yaww ama basıom parayı wermio nottingham forest ben onu ucuza aldım ama wonderkid olmadı her oyunda farklı oluyor oyuncunun özellikleri