Abi görüşlerinizi bekliyorumm
Concecaio yu bilmem ama Deniz Barış imzayı attı...
abi deniz barış imzayı attı
conceicao da galatasarayın resimi sitesinde anlaşıldığı açıklandı.Benim sorunum değil.
Tolga da zaten tüm transferler bitince update 2 diye çıkarcaz bi yama daha onda düzelecek
Orjinal Mesajı Yazan: osmanozcilingir Sağolasın emre kardşe özel olarak bana yolladın. Spocket numaraları falan yanlış yapmış o kötü olmuş. Senin yamayla düzeldi güzel görüntü ama hatalarını söyleyeyim. Concecaio,Deniz B. gibi isimler imza atmadan koymuşsun yanlış. Tolga Seyhan yok. ama yine iyi.
Orjinal Mesajı Yazan: osmanozcilingir
Sağolasın emre kardşe özel olarak bana yolladın.
Spocket numaraları falan yanlış yapmış o kötü olmuş.
Senin yamayla düzeldi güzel görüntü ama hatalarını söyleyeyim.
Concecaio,Deniz B. gibi isimler imza atmadan koymuşsun yanlış.
Tolga Seyhan yok.
ama yine iyi.
BJK'li futbolcuların numararları "0" gözüküyodu, bişey yazmam gerekiyodu ;)
Flavio transferi hem Galatasaray hem de Real Madrid resmi sitesinde duyuruldu. Yani o transfer kesin, koyması yanlış değil ;)
Ya ben indiremedim...Downland'a basıorum başka bir site çıkıor..Bana tam bir link koyabilirmisiniz?
abi ben kendim bile indiremedim siteden yaw.Sayfa görüntülenemiyor diyo
Beyler düzeltilirse lütfen haber verin...
Orjinal Mesajı Yazan: 'Beyler düzeltilirse lütfen haber verin...
indirilebiliyor...
Ok hata düzeltildi..Saolun...
Ewt ok sağolun beyler iniyo :)
yaşaasııın.Herkes memnun gliba patchten ha.Şaka bi yana gerçekten nasıl buldunuz yamayı???
Aqa helal olsun ne diyim??Bu arada bu patchde beni en çok memnun eden maç menüsünde Game Speed die bi bölüm çıktı..Daha önceden yoktu bu..Ve Double Speed ile oyundan eskisine göre daha fazla verim alıorum..
evet o double speedi özellikle açtım
Orjinal Mesajı Yazan: emre_acar1989 evet o double speedi özellikle açtım
Orjinal Mesajı Yazan: emre_acar1989
Zaten en fazla işime o yaradı..
Ben pek begenmedim
Kusura bakma!!
*emre_acar1989* kardeş bende yükledim bu patchi ama yeni transferler oldu alexi sağ ayak yapmışsın ve yeni transferlerin olduğu bir patch daha yaparsan sevinirim Birşey daha sorucam. Bu eski futbolcular filan var pacth düzenleyicide gördüm bunlarla nasıl maç yapıcam yani nasıl bu adamları kullanıcam ayrı bir takım değil bu takımlar. Yardım eden olursa sevinirim, **AYRICA UĞRAŞMIŞSIN Hakkını VERMEK LAZIM Helâl sana ,-)**
abi nesini beğenmedin anlamadım.Ayrıca dieoftoxic kardeş zaten yeni bir update yapacam şu tüm transferler olsun bitsin daha detaylı olcakk
emre ICQ dan ulas konusuruz
genelde update güzel bi kac kücük seyler kafami bozdu o yüzden
hocam bu patch pc içinmi yoksa ps2 içinmi?
pc için...
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: