XII beyler geçen elime titanic elazığ şibeli vcdsi geçti izledim yine ii yapmışlar düşünsenize film başlarken 'bu filmi eğlenmek amacığla yaptık lütfen bizi mahkemeye wermeyiniz' die bi yazı war bunun dışında gladyator(gıllo ali) yapılmış we vatansewerin malatya wersiyonu war sesler ii yapılsan güzel olcek ammaa.. siz n düşünüosunuz mutlaka izleyeneniz wardır...
-Connect- Bu gladyator'u bende duydum super bıseymıs ama maalesef bende bulamadım Istanbul'da satılan bı yer var mı bıldıgınız?
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: arm@n kadıkoy yazıcıoğlunda bulursun Dukkan olarak hangısınde var bılıyor musun?
Overkill gladyator'ü bende seğretmiştim. Birde matrix'in varmış böyle bir olayı, arkadaşta görmüştüm..
MFK-1 Evewt o bende de var.... Kısa bi bölüm değil mi.... Bi de bana bak çakı gibiyim felan bide yalnız Gıllo Ali bence çevirilmişlerin en iyisi.... Ama Titanic te biraz komik ama bazı yerlerde adam gülmekten kopuyo....
XII olabilir titanic in başındada bu filmi eğlenmek için yaptık lütfen bizi mahkemeye wermeyiniz yazıo :D