ewt arkadaslar tv de bi adam wardı 75 yasında Harun bektas ismi.
bu adam eskiden cok varlıklıymıs.2 kez evlenmiş.ilk karısı evlendikten 2 sene soora olmu$.soora bi daha evlenmiş bunda 1 tane oglu olmus.ama yani adam cok nur yuzlu tatlı bir dede.ağlıya ağlıuya anlatıo.işte beni karımla cocugum sokaga atıılar ben artık camide yatıyorum fln diodu.soorada telefonla baglandı bi kiracısı.h bu arada adamın 1 apartmanı 6 de dairesi,1 tanede fabrikası warmıs.neyse aradı işte katıldı kiracısı herseyi yalanlıoodu.ben warya hele orda bittim yani nerdeyse iste gidip o kadını oglunu fln olduresim geldi walla.neyse soora bi,de gelini katıldı.oda da dio hersey yalan ztn kocam da sizi arttık baba olarak gormuor dioo.yaslı adamda naapsın aglıalark ben sizi ALLAHA'A hawale ediorum dio.beyse soora yinede telefonu yuzune kapatılıo canlı yayında bide.yaslı amca dio ben hacca gittim fln neden yalan soliyim filna dioydu.soorada bi kadın baglandı telefonla dedi amca ben sana bakıyım dedi.neyse sonuc olarak hepinize soruyorum bunlar yalan olsa bile siz babanızı sokaga atarmısınız?
bir baba cocuguna,karısına hiç bi kotulugu dokunmamıs bir baba.
bole bişey olabilir mi?
ewt siz atarmıydınız babanız zengin olsa ve ewleri olsa
atarmıydınız onu üç kurus para için? :( :(