Oguz Kagan olabilir ama başka şeylerde olabilir tozlar bozuk çip (çipli ise) olabilir ama genede bir servise göster bunu bilen kişi azdır zaten
Wolf Senin PS2 NTSC olduğundan ve oynadığın televizyon PAL olduğundan dolayı siyah beyaz çıkıyor. Ntsc to Pal converter alman gerek... Not : Bilen kişi az değil baya fazla.. :D
Nowitzki 41 benim de bazı tvlerde bazen oluyo ama ben ps2 yi başlatırken içine cdyi takmıyorum ordan System Configurationa giriyom orda Video mode oluyo orda 2 seçenek oluyo onu değiştiriyom oluyo
7 Beckham Orjinal Mesajı Yazan: Wolf Senin PS2 NTSC olduğundan ve oynadığın televizyon PAL olduğundan dolayı siyah beyaz çıkıyor. Ntsc to Pal converter alman gerek... Not : Bilen kişi az değil baya fazla.. :D Ntsc to Pal converter nedir yaws. amma cahiliz be bu nedir nerde satılır be wolf bi baksana cewap bekliom benim tv arçelik amca oğlunda sonny war onda renkli oluo
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: 7 Beckham saolun ama wolf da cewap yazsan hami imzana bayıldım gerçekten güzel Ya bende "siyah" tv girişinden var sorun çıkartmıyo. Hem Pal hem de NTSC uyumlu TV girşi alırsan sorun çıkmaz heralde...
serhat_akın 9 Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Ya bende "siyah" tv girişinden var sorun çıkartmıyo. Hem Pal hem de NTSC uyumlu TV girşi alırsan sorun çıkmaz heralde... ewet sana aynen katılıyorum
7 Beckham bende olmuo system le ilgili deil heralde ama 2 tane oyunum war bunlar renkli bunuda anlamıyorum
moral83 dostum benim kuzenimde de aynı agenellikle arçeliklerde siyah oluyor. ama sony de renkli yani playstation da bir şey yok. televizyon un ayarlarında sorun o.k.