Nidokral Selam Beyler Ben Adsl İle İlgİlİ Bİr Soru Sorucaktim Şİmdİ Bu Adsl 128 Sanirim 53 MÜ 43 MÜ Belkİ Daha Az Belkİ Daha Fazla Bİlmem Dİyelİm 50 Mİlyon 7 GÜn 24 SaatolduĞu Bellİ Ama 50 Mİlynu GeÇİnce Daha Fazlami Ödenİyo Sabİt 50 Mİ Yoksa TÜrk Telekomda Adam Bana 50 Mİlyon GeÇİnce 60 70 Yazar Dedİ O Nedİr Yardim
Kanka_Smart 128/32 nin aylık fiyatı 49 mılyon. ve 7/24 baglantı var. ister tum gun baglı kal, ıster ayda 1 defa kullan. fıyat 49 mılyon.. 49.000.100 olmaz kesınlıkle :)
Nidokral Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Yemiş seni görewli ;) NE ALAKASI VAR BE BEN İLK GELDİĞİNDE ZATEN SORMUŞTUM ADAM DEMİŞTİ ADSL 128 EVLERE YETİYO ZATEN DEDİ AMA DEDİ İŞTE 50 FALAN BUNUN DEDİĞİ ZATEN HERİF BİŞEY BİLDİĞİ YOK BELLİ AMA ORDA KİME SORUCAKSIN Bİ TEK İLGİLENEN O ADSL İLE İLGİLİ SORDUK 50 MİLYON KADAR GEÇİNCE 60 MİLYON OLUR DEDİ NE ALAKA İŞTE ADAM DEMEKKİ BİLMİYO E AMA ORDA BAŞKA ADSL İLE İLGİLİ BİLEN GÖREVLİ YOK ORDA BİLMEDEN KONUŞMA
Dej@vu walla bende 256 var..ama yetmiyo..artık yavaş geliyo.. :) sadece sitelerde gezmek için istiyorsan 128 yeter,ama benim gibi download yapacaksan 256 bile yetmiyo..ben günlük en az 50 mg. çekerim..kara sana kalmış..
cemalerden Orjinal Mesajı Yazan: dej@vu walla bende 256 var..ama yetmiyo..artık yavaş geliyo.. :) sadece sitelerde gezmek için istiyorsan 128 yeter,ama benim gibi download yapacaksan 256 bile yetmiyo..ben günlük en az 50 mg. çekerim..kara sana kalmış.. Valla ben de de 256 k var ama ben günde nerdeyse 1 gb ye 500 400-500 mb ye yakın downlaod yapıyom ve rahat rahat yetiyo 27-28 kb ile indiriyorum ve banamısın demiyo . Tabi bunda modemin de çok faktörü var . Bende Zyxel var