Hakan_Sukur merhaba ben bu oyuna yeni başladım ve oyun çok yavaş. Duraksamak falan değil bu . Oyunun kendinden yavaş yavaş oynuyorlar. bunun bi speed ayarı falan yokmu . yada yaması
digimax yama falan gereksiz.bir tane kupa al ok.gamespeed i duble yap,stad olimpica hariç herşey okey bende.
10UR Yaw ben valla yama ile daha hızlı çalışıyor. Hız ayarlarını duble speed yapınca oyun yavaşlıyor. normal yapınca daha hızlı.
Chaser_BJK ya bende fıfadan sıkıldım pese dondum hıc bırsey bılmıyorum bununla ilgi bi yardım edin işte bu hızla kupa alınmıyor... hızlandırma patchi nerden bulabılırız
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: Chaser_BJK hay allah razı olsun ya saolasın önemli değil:):):)
beko arkadaşlar konuya yeni girdim adam yama istemiş sizin yaptığınıza bakın (casus lafım sana değil)
digimax volla bende yama oyunu bozuyor.her oyuna girmede oyun hızlanıyor.en iyi gamespeed bence stad olimpic haricinde sorun yok bende.1152*864 de oynuyorum..
utkux Orjinal Mesajı Yazan: efshane ben patch falan yükledim olmadı. sesini kısınca düzeldi. bir de sesini kısamyı deneyin. ewet bende de yavaşlık vardı sesini kısmıştım biraz hızlandı.ama şimdi double speedle(kupa almıştım) oynuyorum herşek çok güzel.double speedin bi hilesi var galiba bi siteden 1000 pes puan alıp oyuna atıyomuşsun!!
Hakan_Sukur yahu bu yamayı nsıl kullanıcaz valla yardım edirn. Açıyom ama bişey anlamadım s a c falan çıkıyo nereye basıcam.
[H@CK€R]***KORS@N*** yükledğin speed-up yaması oyunu kurduğun bölüme yolla yani C:Program FilesKONAMIPro Evulation Soccer 3 sonra yamayı aç s tuşuna bas