ultrAtmaca Evet arkadaşlar..Malumunuz okullar da tatil oldu...Nerelere gideceksiniz?? Şahsen ben Akçay - Bodrum arasımdayım...Var mı orada oturan yada tatile gitcek arkadaşlar..Varsa eğer görüşebiliriz...
bay_gizemli Orjinal Mesajı Yazan: ultrAtmaca Evet arkadaşlar..Malumunuz okullar da tatil oldu...Nerelere gideceksiniz?? Şahsen ben Akçay - Bodrum arasımdayım...Var mı orada oturan yada tatile gitcek arkadaşlar..Varsa eğer görüşebiliriz... 1. si d.bakır da yani evdeyim... öss için inekliycem... :( :rolleyes: :cool: 2.si atmaca kardeşim, nikini benden dolayı mı değiştirdin? ;)
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: Kanka_Smart didimdeyım Didim cok guzel bir yer Altinkum filen iki-uc kere gittim oraya ama bu sene gitmiyecem oraya bu yaz tatilimi KOY'de gecirecem
kartal_omer antalya düşünüyorum orada kutayla fln bulusabiliris.. ama tatile tek basıma çıkacagım için kafa dinlemek için bodruma yada kimsenin bana ulasamayacağı yerlere de gidebilirim..
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Mr_AsLaN Didim cok guzel bir yer Altinkum filen iki-uc kere gittim oraya ama bu sene gitmiyecem oraya bu yaz tatilimi KOY'de gecirecem en ii sinin yapıyorsun baba
blind guardian kıbrısa gitçem heralde bende şöle bi hafta bilgisayardan uzaklaşmak da zor olcak ama :)
kartal_omer Orjinal Mesajı Yazan: M.CoRLeOnE her zamanki gib malesef amerikada kalacam ama heryerını gezecez ve ağustosta canım vatanımda olacagım.... ula ne herzamanki gibi simdi senin yerinde amerikada olmak vardı bea :)
JamSessioN 2 gün sonra allahın ıznıyle Bodrumda olucam. Kumsal, denız, kızlar, gece barlar... Dagıtacam bu sefer ortalıgı.
m0K0k0 KUTY ben milli egemenlik caddesinde oturuyorum muratpaşa camisinin yanında sen neresindesin ??ben bide muratpaşada okuyorum 9/yde şimdi 10. sınıf olcak tm seçtim