odilya merhaba arkadaşlar ben Real Madrid'le yeniden oyuna başladım.fakat lig başlamasına rağmen Real Madrid'in B ve C takımında hiç maç olmuyor.fikstür bile belirlenmemiş.oraya gönderdiğim gençler öyle durup duruyo.ne olacak şimdi? :confused:
blind guardian alla alla çok ilginç ben reali aldığımda c takımı maç yapmıodu adam olmadığı için ama b takımı yapıodu hatta b takımı bi üst lige çıkmıştı bende nası sende ööle oldu annamadım
iN-T-CoMe VaLA Bilmiyorum ReaL Le oynamak hiç nasip oLmadı...oLursa baqarım ama Data da bişey wardır BELKİ... Veya şöyle dene...YaŞı 16-17 oLan Adamlar yoLLa (11 i geçsin =) ) ..O zaman baq bi de...Ya da sen maç aL OnLara(hazırlIk maçı)..Ya da menejer seçenekleri die bi yer war oraya gir..ReaL B Ya da ReaL C takımlarının kontoLu fLN oLması LAzım...OnLarı kurcala biras .
Spocket Eğer ligi açarken, Second Division B'yide açarsan, Real Madrid B maç yapar... 01-02 bende 2. lige yükselip, 4-5 sene üst üste şampiyon olmuşlardı... Ama 1. lige çıkamadılar tabe ;).
odilya Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Eğer ligi açarken, Second Division B'yide açarsan, Real Madrid B maç yapar... 01-02 bende 2. lige yükselip, 4-5 sene üst üste şampiyon olmuşlardı... Ama 1. lige çıkamadılar tabe ;). hmmm ben sadece 1, lig i açmıştım.şimdi bu adamlar maç yapmayacak mı yani?orda öyle durup duracak lar mı?
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: odilya hmmm ben sadece 1, lig i açmıştım.şimdi bu adamlar maç yapmayacak mı yani?orda öyle durup duracak lar mı? ya aslında hangi ülkenin liglerini açarsan aç bence bütün ligleri aç çok büyük performans farkı göstermio we küçük takımlardan gelecek ii futbolcuları da düşünürsen database'ini her zaman için large yapmanı we seçtiğin ülkenin bütün alt liglerini seçmeni tawsiye ederim NOT: Eğer ki birden fazla lig seçiosan o zaman kapayabilirsin(bu ne ya bööle emreder gibi oldu biraz ama kapayabilirsin filan :))
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: odilya hmmm ben sadece 1, lig i açmıştım.şimdi bu adamlar maç yapmayacak mı yani?orda öyle durup duracak lar mı? Yapmayacak ;)