sindoma arkadaşlar web sayfası ile buraya konu açılmıyor galiba ama nereye açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum gene. ben 50megs bannerini kaldırmak istiyorum bunu nasıl yaparım bir iki yöntem denedim ama olmadı bana detaylı bilgi verirmisiniz.
Frostmourne abi yeni başladıysan o siteyi yapmaya bıraq istersen, reklamsız(yane banner yada pop-up pencere yoq) olan bedava hosting siteleri war... şimdi yazsam buraya reklam olur mu???
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: sindoma arkadaşlar web sayfası ile buraya konu açılmıyor galiba ama nereye açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum gene. ben 50megs bannerini kaldırmak istiyorum bunu nasıl yaparım bir iki yöntem denedim ama olmadı bana detaylı bilgi verirmisiniz. Banner KaLDırma ........ VaLa Bunların uzman siteleri war ben az buz biliyorum ama ...
Frostmourne yazıorum o zaman: buraya">http://www.hostbul.net/ucretsizwebalani.asp>buraya/a> tıkla bedava host siteleri ve özellikleri war(yane reklam war mı yoq mu, kaç mb alan weriolar, ftp desteği war mı filan)
Hami(10) reklamları kaldırmak için www.goxxip.com oradanda cicionline forumlarına gir türkiyenin en yiy hacking sitesi
bay_gizemli cigicigi den bi ara trojan yüklemiştim... arkadaşlara yolladım... şifrelerini kaydetmedikleri için gelmedi... yani bi b.ka yaramadı...
bay_gizemli Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Sitemizde hack ile ilgili konuların konuşulması kesinlikle yasaktır ... galiba benim mesajı da sildin... canın sağolsun...