beyler sizce en hızlı gelişen gencler hangileri bence
fabio paim
eagles,
tabiikide adu
abi sercan'ı almanı öneririm.Ben de bu sitedeki arklardan öğrenip bedavaya aldım.Cidden mükemmel bişey.Başta sadece şutu 20idi sanırım.Sonra hjerşey coştu bir yılda.Tam ad Sercan Ermiş ;)
man utd alt yapısında:
jonathan spector(dc), david fox(amc), mads timm(fc yada sc) ve richard jones(mc) da ii..çabuk gelişiolar
kaç yılında çıkarlar
Orjinal Mesajı Yazan: Metin Koca kaç yılında çıkarlar
Orjinal Mesajı Yazan: Metin Koca
bab bana soruosan bunlar zaten ilk sezon war...
yane denedim, yüzümü kara çıkarmadılar
ewt abi sana sordum sağol söylediğin için.Hemen bi el atayım
juventus alt yapısında da manyak adamlar war ilk sezon kiralık da soora bi geliyolar takım onlarla birlikte coşuyo. Ben takımı 26 kişiye indirene kadar göbeğim çatladı çok fazla transferde yapmamıştım
Fenerbahçe PAF Takımından 2009 yılında Erol Demir die bi adam vardı...Baya bi özelliği 20 idi...
simon francis var bradford da (D/DM RC).... özellikleri çok çabuk gelişiyor ama fix oynatacan
Bide Cherno Samba var.
Orjinal Mesajı Yazan: EMINEM Bide Cherno Samba var.
Orjinal Mesajı Yazan: EMINEM
o adam cm01/02 de bayaa iidi...hatırladıım kadarıyla nistelrooy ile de ii anlaşıolardı...
gasbaronni derim baska b,işi demem adam manyak ilk sezon palermoda kiralik şu an yıl 2007 değeri 87milyon pound!!!!!!!!!11
ohaaaaaaaaaa
87 milyon pound mu
da ilk basta kaca aldın
evet gasbaronni ii adam da bende adam bolluğundan oyniyamıyo bi yığın adam war bu arada baba olan warsa da babalar günü kutlu olsun :D
zuhahahahah babaların ne işi war ki burda yaw
ehueheheh
zuhahahah
auhahahah
muahahahahh
hahahahah
uahahahah
ihahahahaha
ıahahhahah
oahahahah
uhahahaha
ha bu arada gasbarroniyi kaca aldın sen
gasbaronni juvenin alt yapısında bende juveyim zaten otomatikman bende oluyo :)
ama değeri nası 87 milyon paunda çıktı anlamadım...3 sezonda :confused:
simonetta ve robinho....robinho hem cok gelişti hemde 40 maçta 47 gol attı...birde takımda cogu kişinin en sewdii kişi robinho oldu..MUTLAKA ALINMASI GEREKEN BİR ADAM
ya bu robinho'yu kaça alıyosunuz yani ne kadar wersem gelir 15 werdim gelmedi sözleşmesinin bitmesini bekliodum 2004 sonunda bitio ya adamlar daha ocak 2004'te yeni sözleşme imzalıo benim de alma umutlarım suya düşüo
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: