Orçun İNCE ya oyun taksite pek acık deil sadece alt lige isen ölebi kolaylık yapıorla abi cm scout 7 ye bırkıt dio diosun ama sen 5.5 veriosun tabi kabul etmezler trink 7 istio adamlar ben oyunun acılısında 1,7 ye alıom bi sne sonra cok pahalanıo... sen treni kaçırmışsın...
dRaGaO ! simdi de cm scoutta direk 8 wer ederler dio evertonum 10 werdim yine kabul etmiolar kafayı yicem ya
dRaGaO ! 11.250 werdiler saolun beyler biraz kazık yedim ama daha todorovu hiç lmadım imşallah dediginiz gibi super bi sc dir
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: DJ f eyer todorovu alamiyosaniz Temuru alin hem cok ucuz hemde Todorovun ayni isini görür Zauhaha Temur un özellikleri o kadar iyi diiL ama adam nedense iyi oynuyor..Ama Adam normaLde Savunma oynuyo beyler =)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu valla temurda çok süper Normalde de çok iyiymiş Savunmada =)=)=)
ako55 yaa arkadaşlar ben cm 03-04 oynuyorum bende temur diye futbolcu yok.1.4.5 update yaptım.herşeyi yükledim
ForzAslan Bende de olmayan oyuncular var kıl ediyor adamı.Beyler bu braathen midir nedir hangi ligde?bulamıyorum adamı
iN-T-CoMe Evet beyler ne işse bende de Adu Braathen Fabio Paim vs Oyuncular yoq!Arkadaşta 4.1.4 war..Onda da Robinho yok =) BEnce Bu oyundan oLan bişey..
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Metin Koca ewt freddy adu'da yok ben de :confused: kafasına göremi yapıyor oyun bunu?? bilmiorum falaa bi sorim :D :D :D YA yokh ama ben bi kaç kere yeni oyun açtım Onda Da Adu yokhtu=) Demeq qi kopya oyun almıcas ..
ForzAslan Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe bilmiorum falaa bi sorim :D :D YA yokh ama ben bi kaç kere yeni oyun açtım Onda Da Adu yokhtu=) Demeq qi kopya oyun almıcas .. Allah allah.Çok ilginç yaw.Kopya oyun alınca nasıl bazı adamlar silinir ki :D şimdi orjinalde alamam o kadar paraya yazık bi adu için :D
ForzAslan vallahi herşey full yüklü ;) ama yok nedense.Şu aduyu bi alamadık ki :D ben de başka olmayan bi sürü adamda var aslında ama aklıma gelmiyor şimdi.Acaba her ligi ayrıntılı yüklemek mi gerek :confused: ben 7lig yükledim yetmiyor mu
blind guardian alla alla senin durum enteresan eğer çıkmıosa da boşwer aduyu adu kadar ii adamlar da war cerci filan onları al