Zamanında www.CMSkins.com 'dan bi Metalic Skin indirmiştim, CM 03 04 için elinde olan varsa gönderebilir mi?
Olmadı şöyle teknolojik görünümlü bi skin gönderin ya da link verin...
MSN: spocket_GS_@hotmail.com
Mail: spocket@soccercenter.net
walla ne bilim yahooda fln arat illede metalic skin mi istion bence scn de ii skinler war
Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! walla ne bilim yahooda fln arat illede metalic skin mi istion bence scn de ii skinler war
Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO !
hatta google dan falan arat allam ya...
Ben hiç görmedim ama Fahrix le bi konuş belqi o yapar =)=) (Adamın yarın sınawı war ama)
yaw benim soledigim herseye atlama artık bea alala sus bi sen adam yorum yazpsın benim sozumle ilgili sana dusmez
Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! yaw benim soledigim herseye atlama artık bea alala sus bi sen adam yorum yazpsın benim sozumle ilgili sana dusmez
1 Doru dürüst KoNuşş
2 Yorumumu yapMıŞım ZatenN
3 Nese SaLLA ...
1.baydın
2........
3.......
ya bende bi skin war sonic skini bi yerden indimiştim ama nerden bilmiom :) süper bi skin bence ben onu kullanıorum
Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo ya bende bi skin war sonic skini bi yerden indimiştim ama nerden bilmiom :) süper bi skin bence ben onu kullanıorum
Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo
Göndersene, bakiym bi :)
Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-Come 1...2...3...
Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-Come
1...2...3...
Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! 1... 2... 3...
1... 2... 3...
1. Konuyu dağıtmayın
2. Konuyu dağıtmayın
3. Konuyu dağıtmayın
Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Göndersene, bakiym bi :) MSN: spocket_GS_@hotmail.com Mail: spocket@soccercenter.net 1. Konuyu dağıtmayın 2. Konuyu dağıtmayın 3. Konuyu dağıtmayın
Orjinal Mesajı Yazan: Spocket
http://www.sortitoutsi.net/index.php?page=backgrounds
AL TEPE TEPE KULLAN .....
football manager in skini var o teknolojik mi senin için
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: