Spocket Zamanında www.CMSkins.com 'dan bi Metalic Skin indirmiştim, CM 03 04 için elinde olan varsa gönderebilir mi? Olmadı şöyle teknolojik görünümlü bi skin gönderin ya da link verin... MSN: spocket_GS_@hotmail.com Mail: spocket@soccercenter.net
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! walla ne bilim yahooda fln arat illede metalic skin mi istion bence scn de ii skinler war hatta google dan falan arat allam ya... Ben hiç görmedim ama Fahrix le bi konuş belqi o yapar =)=) (Adamın yarın sınawı war ama)
dRaGaO ! yaw benim soledigim herseye atlama artık bea alala sus bi sen adam yorum yazpsın benim sozumle ilgili sana dusmez
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! yaw benim soledigim herseye atlama artık bea alala sus bi sen adam yorum yazpsın benim sozumle ilgili sana dusmez 1 Doru dürüst KoNuşş 2 Yorumumu yapMıŞım ZatenN 3 Nese SaLLA ...
blind guardian ya bende bi skin war sonic skini bi yerden indimiştim ama nerden bilmiom :) süper bi skin bence ben onu kullanıorum
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo ya bende bi skin war sonic skini bi yerden indimiştim ama nerden bilmiom :) süper bi skin bence ben onu kullanıorum Göndersene, bakiym bi :) MSN: spocket_GS_@hotmail.com Mail: spocket@soccercenter.net Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-Come 1...2...3... Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! 1... 2... 3... 1. Konuyu dağıtmayın 2. Konuyu dağıtmayın 3. Konuyu dağıtmayın
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Göndersene, bakiym bi :) MSN: spocket_GS_@hotmail.com Mail: spocket@soccercenter.net 1. Konuyu dağıtmayın 2. Konuyu dağıtmayın 3. Konuyu dağıtmayın http://www.sortitoutsi.net/index.php?page=backgrounds AL TEPE TEPE KULLAN .....