âİ£T10 Ne yani Master League'de hep okadroyla mı oynıycaz? Ben bi save dosyası indirmiştim. M.United'in kadrosu normaldi gerçek oyuncular vardı... Hatta bu konuyu daha açmıştım ve bana bi kaç kişi değiştiriliyor demişti....
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: eagle09 Ne yani Master League'de hep okadroyla mı oynıycaz? Ben bi save dosyası indirmiştim. M.United'in kadrosu normaldi gerçek oyuncular vardı... Hatta bu konuyu daha açmıştım ve bana bi kaç kişi değiştiriliyor demişti.... WEditor'le değiştirmen gerekir, WEditor'le Man Utd'ın kadrosunu, Default Team'in kadrosu olarak ayarlarsın ama save dosyasını silmen gerekir bu seferde. Ve bazı şeylerde gider...
oziwazi41 Yaaa abi benim size bi tavsiyem olcak bakın bu patch i yüklemeden önce sizin eski saves ve data.afs dosyalarını bi yere yedekleyin... beğenmezseniz o yedekleri tekrar atın
WaRCrafT Orjinal Mesajı Yazan: oziwazi41 Yaaa abi benim size bi tavsiyem olcak bakın bu patch i yüklemeden önce sizin eski saves ve data.afs dosyalarını bi yere yedekleyin... beğenmezseniz o yedekleri tekrar atın oyunu tekrar yuklerız geregi yok
alkoliq vallahi çok iyi allah razı olsun bide master lige giriyorum 2.veya 3.takımda oyundan atıyo yapmadığım şey kalmadı ne yapacaz acaba
WaRCrafT ya tsl yi süper yapmışınız ellerinize sağlık ama master ligde dedikleri gibi masaüstüne atıyor birde kılasik gs yi seçtiğimde ikinci forması gözükmüyor.
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: C @ L i P h ya tsl yi süper yapmışınız ellerinize sağlık ama master ligde dedikleri gibi masaüstüne atıyor birde kılasik gs yi seçtiğimde ikinci forması gözükmüyor. Tüm takımlarda yapıyo mu o sorunu? Yoksa belirli takımlarda mı? Eğer belirli takımlarsa o takımlarla oynamayıın :) Nasıl olsa tek Default Team veriyo, forma dışında bişey farketmez. Ben bi bakıcam. Halledebilirsem hallederim
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Tüm takımlarda yapıyo mu o sorunu? Yoksa belirli takımlarda mı? Eğer belirli takımlarsa o takımlarla oynamayıın :) Nasıl olsa tek Default Team veriyo, forma dışında bişey farketmez. Ben bi bakıcam. Halledebilirsem hallederim Hallettim sanırım. Muhtemelen hatalı olan takım Beşiktaş'dı. Edit Mode'da, Edit Team seçeneğinde Beşiktaş'ın stadyumunu ayarlarsanız sorun kalmaz. Ben ayarlamışım ama save game'de gözükmüyor bu...
SeRdAr3535 beyler bu yamayı pes 3 için olurmu ben de indirdim denedim ama sizin sorunlarınızdan yaşanıyo nası yapcaz
GencFB33 ya arkadaşlar ben tsl yi yükledim dosyanın içinden çıkan beni oku dosyasını okudum herşeyin aynısı yaptım hatta scn den 020boot.afs:73400320 120st.afs:201850880 150pl.afs:201768960 bu ayarları yaptım olmadı. ne yapmam gerekiyor. boyutlarmı yanlış yoksa nerde hata var lütfen yardım gebericem valla tam 3 kez yaptım olmadı :( :confused:
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: GencFB33 ya arkadaşlar ben tsl yi yükledim dosyanın içinden çıkan beni oku dosyasını okudum herşeyin aynısı yaptım hatta scn den 020boot.afs:73400320 120st.afs:201850880 150pl.afs:201768960 bu ayarları yaptım olmadı. ne yapmam gerekiyor. boyutlarmı yanlış yoksa nerde hata var lütfen yardım gebericem valla tam 3 kez yaptım olmadı :( :confused: AFS Exloper'ini deiştir..
SeRdAr3535 nasıl değiştircez afs exloperi ben de aynısını yaptım soruya da no dedim yüklendi logoya tıklıyorum siyah bi ekran da gelmiyo öyle kalıyo ctrl+alt+delete'ye basınca yanıt vermiyor diyo nası yapcaz lütfen yaaaaaaaaaaaaa
Tyler Durden arkadaşlar ben bu yamayı pes3 ün üstüne kurdum sadece we exe yi değiştiremedim birkaç dosya haricinde hepsini değiştirdim we7 exe neleri değiştiriyo?
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Tyler Durden arkadaşlar ben bu yamayı pes3 ün üstüne kurdum sadece we exe yi değiştiremedim birkaç dosya haricinde hepsini değiştirdim we7 exe neleri değiştiriyo? Kadroları...
Tyler Durden değiştirmedim ama kadrolar düzgün save in içindeki dosyayı değiştirdim uptaden türkiye ligi takımlarını kadroları fln düzgün?
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Tyler Durden değiştirmedim ama kadrolar düzgün save in içindeki dosyayı değiştirdim uptaden türkiye ligi takımlarını kadroları fln düzgün? Save'i kopyaladıysan kadrolar çıkar ama, edit mode'da bozuk çıkacaktır...
SeRdAr3535 oley be yeni dosya yaratmadım data_e.afs'nin üzerine yaptım ve olddduuuuuuu amailk maçımda Europen-World All Star'ı maç yaptırdım maç bitti ve windows'a döndü oyunu açtığımda tekrar bu takımlar kapandı nasıl açıcam all_star'ı tekrar