elophidae Ya arkadaşlar bu forumun adminleri falan duymuyor mu. Herkes nerden indireceğiz diye soruyor. Lütfen uyumayın. Ya da bilmiyorsanız ya da zamanınız yoksa bırakın adminliği işinize bakın. Siz şimdi bir de banlarsınız. Banlamaya gelince vaktiniz var ama iş insanlara cevap vermeye gelince yoksunuz ortalıkta.
cadde66 Orjinal Mesajı Yazan: BURAK4226 SÜPER LİG arkadaşlar alın bu sende varsa tekrar rapidshareden felan yüklermisin acilll lazım...
kuso ya bu kadar adam yırtınıyo burda elinde olan birisi yeniden upload etsin diye,kimse ilgilenmiyo.yok mu şunu tekrar upload edecek bi yiğit,topu topu 60 mb.ölmüş işte link;senelerin oyunu bu,ama ben hala buu oynuyorum.
merix arkadaşlar .. ben linki bulamadım dosyalar bölümünde var ama link kırık nerden nasıl indiricez :( .. bi yardım edebilecek olan var mı ?. .
Raqu eL_ we 7 yi downLoad edebiLeciğim veya upLoad edip Link verebiLeceğiniz Bir Site Varmı??? pLLsss...
iversonn3 beyler lütfen bu eleven 7 nin türkçe yaması varsa biri versin buraya linki bütün internette aradım bulunmuyo burdaki de kırık link
_mecnun_ BİLADER YAW ADAM GİBİ Bİ LİNK VERİNDE MİLLET UĞRAŞIP DURMASIN YETER ARTIK NE BU.YADA KONUYU KAPATIN YAZIK GÜNAHTIR.