Spocket Winning Eleven 7: International TSL çıktı. Yorumlarınızı buraya, isteklerinizii, önerilerinizi buraya yazabilirsiniz.
[H@CK€R]***KORS@N*** az buz bişey değil 69 mb.Bende kablo net var we7 yüklü ama pes3 gibi yavaş normal hızda olsa tsl yi yüklerdim.
orkunbjk Yamadaki Formalar, Toplar, Kranponlar Stadyum Vs. Ayrı dosyalar olarak da yayınlanırsa Rahat rahat download ederiz.
spacemurq arkadaşlar bişey söylicem... hatırladığım kadarıyla (spocket'ın söylediklerinden) patchdeki kadrolar 2003/04 sezonunun kadroları... yani şimdiki transferler yok, en "bomba"ları bile... (yanlış anlamayın bunu kötülemek için söylemiyorum!!!)... şimdiye kadar yapılan bütün transferleri takip ettim (milan'dan sebatspor'a kadar)... isterseniz burada sizlerle paylaşabilirim.. transferler %100 gerçek olan, dedikodu olmayan transferlerdir.. oyunda bulunmayan oyuncuları da yakında tamamlamayı düşünüyorum.. eğer eklemek/çıkarmak istediğiniz bişeyler varsa da bu ortamda yapılabilir.. tabii bu yamanın yaratıcıları için de sorun olmazsa!!
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: spacemurq arkadaşlar bişey söylicem... hatırladığım kadarıyla (spocket'ın söylediklerinden) patchdeki kadrolar 2003/04 sezonunun kadroları... yani şimdiki transferler yok, en "bomba"ları bile... (yanlış anlamayın bunu kötülemek için söylemiyorum!!!)... şimdiye kadar yapılan bütün transferleri takip ettim (milan'dan sebatspor'a kadar)... isterseniz burada sizlerle paylaşabilirim.. transferler %100 gerçek olan, dedikodu olmayan transferlerdir.. oyunda bulunmayan oyuncuları da yakında tamamlamayı düşünüyorum.. eğer eklemek/çıkarmak istediğiniz bişeyler varsa da bu ortamda yapılabilir.. tabii bu yamanın yaratıcıları için de sorun olmazsa!! Ne sorunu, çok iyi olur hatta. ICQ'dan falan konuşuruz bu konuyu ;)
spacemurq tabii konuşuruz da... kaç gündür ulaşmaya çalışıyorum bi türlü ulaşamadım :) bu arada, şimdiden hatırlatmak istiyorum (gerçi yamaya daha bakamadım ama) kayseri erciyesspor'un adı kayserispor olarak değişti!! ayrıca... hazır yazıyoken... bu yamanın yapımında emeği geçen herkese çok teşekkürler (nasıl klişe ama) !!!! gerçekten.. saolun beyler!
vicdone Gördüm hemen indirecem. Yapımda emeği geçen geçmeyen herkese teşekkürler(geçmeyene niye yeşekkür ediyosak ben bile anlamadım) :D .
sabri555 bir kac kötü birsey buldum malesef... Juventus'un 2. Formasi gösükmüyor. Eriyessporun Formasinin Sponsoru yok. ama yinede süperpatch olmus. ben en iyisi bütün takimlara bakiyem ve kötü seyleri buraya yaziyim siz de update yaparsiniz !
sabri555 Bir Galatasaray-Besiktas Derbisi yaptim ve Sergen in Numarasi 99 :) Sadece Sergen'de 99 Numara olsa iyide ama bir kaç Oyuncu'da 99 Numara var. Bir Soru : Bir Update çikacakmi ? mesala : Concecaio Galatasaray'da,Ibrahim T. Berkant Besiktas'da... __ Bir de Sivasspor yapan olsa...
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: sabri555 Bir Galatasaray-Besiktas Derbisi yaptim ve Sergen in Numarasi 99 :) Sadece Sergen'de 99 Numara olsa iyide ama bir kaç Oyuncu'da 99 Numara var. Bir Soru : Bir Update çikacakmi ? mesala : Concecaio Galatasaray'da,Ibrahim T. Berkant Besiktas'da... __ Bir de Sivasspor yapan olsa... Update çıkıcak... Kadroları şikayet etmeyin dedim :) WeOptEditor'le veya oyun içi editörle değiştirebilirsiniz zor bişey değil ;)... ... Grafik anlamında hata/eksik falan varsa iletin lütfen.
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: sabri555 bir kac kötü birsey buldum malesef... Juventus'un 2. Formasi gösükmüyor. Eriyessporun Formasinin Sponsoru yok. ama yinede süperpatch olmus. ben en iyisi bütün takimlara bakiyem ve kötü seyleri buraya yaziyim siz de update yaparsiniz ! Juventus'un ikinci formasını düzeltirimde, Erciyesspor hakkında hiçbişey bulamadım nerdeyse, o yüzden olmaması doğal...
sabri555 Bazi formalarda biraz yesil var. . Erciyesspor .. Su Numaralari UPdate yapsaniz en iyisi olur çünkü çok takimda 99 Numarali oyuncular var. :(
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: sabri555 Bazi formalarda biraz yesil var. . Erciyesspor .. Su Numaralari UPdate yapsaniz en iyisi olur çünkü çok takimda 99 Numarali oyuncular var. :( Onu halledemem, benden kaynaklanan bi sorun değil... Resim için sağol...
sabri555 Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Onu halledemem, benden kaynaklanan bi sorun değil... Resim için sağol... neyi ? Formayi'mi yogsa Numaralarimi ?
DieOFToXiC Ben indirdim ama bir türlü oyunu açamadım. Orda yazılanların hepsini yaptım ama açılmıyor oyun hiç bir hatada vermiyor. Windows XP kullanıyorum ve tahminim boyutunu büyütürken ne kadar boyut büyütmem gerektiğini bilmediğim için çalışmıyor olacağını tahmin ediyorum lütfen yetkili arkadaş bana en azından 1 mail atsın msn= dieonur@hotmail.com ACİLLLLLLL!!!!!!!!!!!! LÜTFEN Bu oyunu çok seviyorum ve gece gündüz oynuyorum