-Connect- dej@vu Eskı konulara bakarken gozume carptı :) 1 hafta falan olmus ama cevap veriyim dedim , istersen sana orjinal cdkey verebilirim , ve de irctr var ordan da cdkey gerekmeden oynayabilirsin.
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- dej@vu Eskı konulara bakarken gozume carptı :) 1 hafta falan olmus ama cevap veriyim dedim , istersen sana orjinal cdkey verebilirim , ve de irctr var ordan da cdkey gerekmeden oynayabilirsin. sende cs 1.6 steam için orjinal cd-key varmı?!
dRaGaO ! cs.rtk.gen.tr cs.hebelek.com cs.magarul.com cs1.oyunkulubu.com cs2.rin.ru cs.rin.ru (rus serveri habire da du die konuolar) cs1.oyuntr.com cs.sandwaves.org daha war ama aklımda diiL daha soora yazarım...
NecromanceR cs1.clubcs.net , cs2 , cs3 , cs4 ... Türkiyenin en iyi serverları arasında 4.seçildi . Çok kaliteli bir yer ...
-Connect- 1.6 Steam ıcın key yok casus ayrıca emir 1.6 yerine 1.5 yukle bence cunku turk olarak 1.6 serverı cok az... :rolleyes:
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- 1.6 Steam ıcın key yok casus ayrıca emir 1.6 yerine 1.5 yukle bence cunku turk olarak 1.6 serverı cok az... :rolleyes: ama ben eskiden normal cdkey ile giriyordum şimdi kabul etmiyor cdkeyi orjinal cdkey istiyor