chessfirst Arkadaşlar part 15 i de indiriyorum. 12 tane kaldı. Çok merak ediyorum. Biraz bahsedermisiniz nasıl ekler var. Birde şey sorcam acaba bu korsan oyunda çalışıyo mu? Çünkü allta Buy the orginal game yazıyo
cemalerden Ayıpsın hemen yazalım kardeşim Öncelikle sana şunu söyleyeyim daha önceleri söylediğim gibi. Şu ana kadar çıkmış en iyi patch bence (kimse kusura bakmasın). Ayrıca hiç bi sorun yok çalışıyo.
besteci Orjinal Mesajı Yazan: chessfirst Arkadaşlar part 15 i de indiriyorum. 12 tane kaldı. Çok merak ediyorum. Biraz bahsedermisiniz nasıl ekler var. Birde şey sorcam acaba bu korsan oyunda çalışıyo mu? Çünkü allta Buy the orginal game yazıyo Çalışıyor.
chessfirst Birde şey sorcam sadece Mirror1 deki part ları indircez dimi? Yada diğerleri ne işe yarıyor diye bi soru sorabilirim?
abdull Orjinal Mesajı Yazan: chessfirst Arkadaşlar part 15 i de indiriyorum. 12 tane kaldı. Filefront'tan mı indiriyosun?
sefaburan Orjinal Mesajı Yazan: texas1963 boyut 527MB http://www.w3nd3tt4.altervista.org/wendettapes3.htm linki bu bu indirilirmi ya kaç gün sürer bunu indirmek
sefaburan yardımcı olurmusunuz mirror part falan var bunların hepsini tek tek mi indircem yardım edermisiniz
Oguz Kagan bunun cdsi yok bide torrent dosyaları nasıl yükleyecez bide ben bunu 6 partlıktan indirdim ne yapacam hepsi indi nasıl yükleyecem