darkknight denemek lazım taktik güzel ilk başta en kötüyü yaratıp sonra azcık kötünün o kadar da kötü olmadığını anlatmak (not:bu yazdıklarımdan bende bişey anlamadım)
T MAC 62 Orjinal Mesajı Yazan: Kuty Neden telaşlanıyosunuz ki, siz kızmısınız ki zencilerle filan birlikte olacaksınız, yok kürtaj yaptıracaksınız filan. Şu an erkek olduğum hal ile düşünüyorum, pederbeyin bana söyleyeceği tek kelime : 'Ne bok yersen ye, ne cehenneme gidersen git hayvan herif.' :D Hrbi haa ciddn
bay_gizemli walla doğru... biz türküz... sinirli adamlarız... hiç gelemeyiz böle şeylere... vururuz hemen...
WaRCrafT +1 gizemli .bide arkadaşlar düşünün bu taktik bir kez işe yarar adam bu şakayı öğrendikten sonra bi daha çakmaz
Brian Moser evet yni bi de neye kullanacağını iyi bilmek lazım. bi de sen bu şakayı yaptıktan sonra söyleyeceğin hiç bi şeye inanmaz... o da ilginç olur.
bay_gizemli yok ya, bizim buralarda kimse böle bişey yapamaz... hem, ne kimse bunu yapacak kadar akıllıdır, hem de, ne kimse bunu yapacak kadar cesurdur... :D