hani patch yapıyorum ediyorum ama siteye nasıl koyuluyo sonra söz verdin koymadın diyolar bide buraya nasıl resim koyuyosunuz
http://frutsel.terrainhost.com/frutselapp/servlet/FileManagerServlet
aha buraya gir, üye ol... Yaptığın patchleri upload et... Eğer güzel yaparsan, siteye zaten eklenir ;).
Bi de upload ettikten sonra, Editing forumda, konu aç, "ben bunu yaptım, işte linkide bu diye" ve link vermeyi unutmaki, indirebilerim.
tamam koysa bile biz nasıl indireceğiz.sitede hiç bir şey inmiyor.1-2 ay önce iniyordu.özellikle 4 büyükler patch ı kim yaptıysa iyi yapmış yani.fakat pc çökünce patch da gitti.daha da inmiyor.zaten yedeğini almadığıma bin pişmanım.yetkili kişi şu işi düzeltirse sevinirim..
Orjinal Mesajı Yazan: digimax tamam koysa bile biz nasıl indireceğiz.sitede hiç bir şey inmiyor.1-2 ay önce iniyordu.özellikle 4 büyükler patch ı kim yaptıysa iyi yapmış yani.fakat pc çökünce patch da gitti.daha da inmiyor.zaten yedeğini almadığıma bin pişmanım.yetkili kişi şu işi düzeltirse sevinirim..
Orjinal Mesajı Yazan: digimax
Eklenmesini istediğin patchi söyle, eğer bulabilirsem eklerim...
4 büyükler patch'i ekleyemem ama...
tamam da kardeş benim öyrenmek istediğim.önceden inen şey niye inmiyor bu sitede vardı bu.ayrıca top ve stad koyma programıda lazım.o da inmiyor..
Orjinal Mesajı Yazan: digimax tamam da kardeş benim öyrenmek istediğim.önceden inen şey niye inmiyor bu sitede vardı bu.ayrıca top ve stad koyma programıda lazım.o da inmiyor..
Dosyalar taşındı o yüzden böyle bi durum oluştu...
Ayrıca Top ve Stad koyma programından kastın, WeGraphicStudio veya AFSExplorer'sa ikiside indirilebiliyo şu an, sorun yok?
evet şu anda afs yi indirdim ama bu seferde stadyumlar inmiyor kardeş.
Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Dosyalar taşındı o yüzden böyle bi durum oluştu...
Orjinal Mesajı Yazan: Spocket
NEDEN SİTEYE TEKRAR KOYMUYORSUNUZ ALANINIZ MI YOK?
Orjinal Mesajı Yazan: abdull NEDEN SİTEYE TEKRAR KOYMUYORSUNUZ ALANINIZ MI YOK?
Orjinal Mesajı Yazan: abdull
Hayır, baya baya var alan ama dosyalar elimizde yok.
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: