aulu17 MİLLET BEN İNTERNETTEN CM PRE GAME VE CM SORTED KURDUM.AMA HANGİSİNİ KULLANICAĞIM KONUSUNDA KARARSIZIM!!!!!!!!!! :rolleyes:
aulu17 Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Biri data güncellemesi , biri oyun öncesi editör . Kıyaslamanı anlamadım ... ben bunu bilmiyordum :eek: söylediğin için teşekkür.ikisi de aynı biliyordum.yani ikisinide yükleyeyim.yeni kişi klüp vs.yapmak için hangisini kullanayım!??????? :confused:
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: aulu17 ben bunu bilmiyordum :eek: söylediğin için teşekkür.ikisi de aynı biliyordum.yani ikisinide yükleyeyim.yeni kişi klüp vs.yapmak için hangisini kullanayım!??????? :confused: cmsorted ....
blind guardian ya bişiy sorcam bu cm sorted'ı yükledikten soora patchleri yükledikten sonraki gibi crack yapmak gerekio mu? cdsi bende diilde
blind guardian ya bu cm sorted'ı yükledikten soora crack filan yapmak gerekio mu oyunu bi daa ona göre yükliicem de
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo ya bu cm sorted'ı yükledikten soora crack filan yapmak gerekio mu oyunu bi daa ona göre yükliicem de Crack her zaman gerekli . Ne zaman bişi yüklesen ...