cracks Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz (kız konusunda) kolpacı hamit :D PAuahuahuahuah beler siz bu marula bakmaın.arasıra gelio.e tabi kolay deil menepoz dönemleri... :D :D :D
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz boşver ya ne buluşması aslında hamitin de yaşı tutmuo :D Ama akıl yaşı Zuhauhahauuahua kardeşciğime laf yokk! sen kendine baq fiko gerçi saçta yoq artık neyse vazgeçtim bakma... : )
frankly Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Ewt karar werelim ya , mesela haftaya Cumartesi bna uyar... Ok HAftaya cumartesi olur ama öğleden sonra olsun beah çünkü benm dershne var
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz sen iyi taktın bana haaa:D sende kestir tam olsun saçlar gezeriz böle kel kel :D UHUZUhuahuahua kestircem zaten merak etme ama senin gbi kel olmucam : ) ben herkese sataşıom bitek sanamı aaaa :whoa:
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra Ok HAftaya cumartesi olur ama öğleden sonra olsun beah çünkü benm dershne var Ben gelirm ama olayla pek ilgilenen yok sanırım...
aNaXiMeNeS Bende sizle buluşmak isterdim ama şu anda forumda yeni olduğum için tam anlamıyla tanışamadık ama şundan eminimki hepiniz iyi arkadaşlarsınız ;);)
frankly Orjinal Mesajı Yazan: aNaXiMeNeS Bende sizle buluşmak isterdim ama şu anda forumda yeni olduğum için tam anlamıyla tanışamadık ama şundan eminimki hepiniz iyi arkadaşlarsınız ;);) İNANKİ BU FORUMDA GEZMEK KADR ZEVKLİ BİŞEY YOK..
Misery_Lq Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ Kafan güzelmi gece vakti:) Ahaha:DNerden çıkardıysa konuyuda 3 senelik konu..