Orjinal Mesajı Yazan: Michael Corleone
eveeeeet yaklaşık 2 aylık bi aradan sonra döndüm. tatilde bodruma gittim hani bişiler buluruz havasında, ve bi kıza aşık oldum. Sadece güzelliği değil davranışları falanda çok hoşuma gitti. Neyse benim Bodrumda tam bi fırlama arkadaşım var. Adamda ne utanma ne sıkılma, hiçbiri yok. Bi kızı göster saniyesinde bağlar. Neyse ben ona o kıza yaklaşmamasını o kızdan aşırı derecede hoşlandığımı söyledim. O tamam falan dedi. Ben kıza açılamadım. Kız İstanbula döndü, ben Ankaradayım. İşte kız için İst a gitmeyi falan planlıyodum. Neyse benim başka bi arkadaş bana kızın benim durumu anladığını söyledi, nasıl öğrendin dedim söylemedi ama kaynak sağlam dedi. Ben sevindim, işte o gıcık konuşmadan kurtuldum falan diyodum. 1 2 gün sonra o kıza takılma dediğim arkadaş bi kız ayarladı. Ben Bodrumda yazlıkta yanlız kalıyodum, aileden kimse yoktu. Bu arkadaş kızı gece bizim eve getirdi alt kata indiler. alt katta ikiz yatak var. :) Neyse yukarıda biz 3 erkek içkilerimizi almışız içiyoruz koltuğa bi baktım arkadaş cebini unutmuş. Bi bakiim dedim mesajlara girdim: oda ne!!! Resmen yıkıldım. İşte o an ben tatilim bitti. Mesaj aynen şu: Ya dert etme Çağrıyı.Cnm ben Çağrıyı değil seni seviyorum. lütfen yorumlarınızı ve çözümlerinizi aliim. zaten şu anda kötü bi durumdayım. Yanlız bu kıza resmen tutuldum abi o derece.
Bu mesajı biraz geç okudum ama yinede yorum yapacağım..
Eğer arkadaşın böyle yaptıysa ki bu çok moral bozucu ve affedilemez,
kız gerçekten yüreğini yaktıysa ve önemsiyorsan..arkadaşında sana bu en hassas konuda yalanda söylemiş...
İster en yakın arkadaşım olsun,ister kardeşim,gidip elimden geldiği kadar sıkı bir dayak atarım..çünkü hak etmiştir ki yaklaşık 4-5 yıldır kavga etmiyorum,ve birdahada konuşmam,o kızıda gönderirim..
döv döv döv..