Orjinal Mesajı Yazan: Wolf
Grafikler dediğim stadyum dizaynı, çim falan değil. Oyuncuların tipleri olmamış aynı PES3'teki gibi. Aslında konu 3D dizaynında. Top hala beyaz. Ayrıca görüntü kalitesinin kötü olduğunu bende görebiliyorum. Ama konu o değil. Onun altındaki kaliteyi de tahmin edebilir herkes. Futbolcular daha insana benzese süper olurdu. (bkz. Football Kingdom) İddia ediyorum bu oyun PES'i geçecek.
http://www.namco-ch.net/footballkingdom/product/index.html
Wolf oyun dedigin kadar var bugün yazini okuduktan sonra footbal lkingdom indirdim japon versiyonunu ve gercektende hic fena bir oyun degil.
saha icindeki grafikler biraz PES3 ten kötü ama saha disindaki özeliklen seyirci grafikleri bir harika umarim PES4 te böyle olur.
Gameplay gelince oyunu oynarken zaman zaman PES serisi oynuyormusun gibi :)
paslasmalar gercekten harika hizli ve cok güzel direkt pas atabiliyorsun PES3 gibi degil yani cansiz gitmiyor toplar.
gol atmasi baya bir zor ama hic te fena goller atilmiyor
Bence kesiniklen bu oyunun bile Gameplayi FIFA 2004 ten iyi buldum (bence)
sadece mili takimlar var formalar lizensiz ama onu yerine futbolcular isimleri lizensli.
Kisacasi Oyun biraz FIfa ve biraz PES karismi olmus oyunun hizliligi fifa 2004 animslatiyor (birazcik yavas olsada) ve gameplayi de Pes serilerini animslatiyor
bence 65% PES ve %35 FIFA2004 de fifa ya benziyor.
Buna ragmen oyun WE ve PES serisi kadar olmasada ama buna ragmen piyasa yeni cikmis bir futbol oyunu olmasina ragmen EA gamesin gameplay olarak simdiye kadar yapamadigini adamlar ilk senesinde yapmislar ve cok dogru yolda olduklari ap acik ortada :) :)