Yeni kurulan ve gün geçtikçe adını Türkiye ve Türkiye dışına duyuran WEHeroes takımı, eleman ihtiyacı içine girmiştir.
Takıma ilk olarak en az iki tane olmak üzere kitmaker almayı planlıyorum. Kalitesini kanıtlamış, data bilgileri ve photoshop bilgileri üst düzeyde olan arkadaşlar alınacaktır.
Fakat bu bilinen bir gerçektir ki, her kitmakerın kendine ait bir tarzı vardır. Kendi texture sini kullanır, kendine farklı çizgilerini belirler ve bunun gibi kendini diğer kitmakerlardan ayrı kılacak bir çok özellik belirler. Fakat takım arkadaşı olmanın önemi burada ortaya çıkacak. Takım içindeki kitmakerlar, birbirleri ile anlaşarak, kendilerine ait bir standart oluşturacaklar. Ve bu oluşturdukları standartlar üzerinde formalarını yapacaklar. Aynı texture, aynı çizgi kalınlığı gibi standartlardan bahsediyorum. Yani kısacası kitmaker seçimi bu doğrultularda gerçekleşecek.
Bir de bir tane stadyum maker almayı düşünüyorum. Gene photoshop ile data bilgileri üst düzeyde olan arkadaşlar tercih edilecek. Avrupa ve dünyanın stadyumlarını avucunun içi gibi bilen, ve kaliteli çalışmalara imza atmış arkadaşlar alınacaktır.
Ve son olarak kadro yapımında yardım edecek eleman arıyorum. Türk ve Avrupa futbolunu iyi bilen, son transferleri takip eden, hatta çoğu oyuncunun ne krampon giydiğini bile bilen arkadaş arıyorum.
Böyle güzel bir takım kurup, adımızı tüm Türkiye ve dünyaya duyurmak istiyorum ki bu internet ortamında hiç te zor bişi değil, kaliteli çalışmalara imza attığımız sürece. Geçmişte bir çok arkadaş ile burada sorun yaşadım fakat bu dakkadan sonra hepsine bir sünger çekmek istiyorum. Artık yapılanmanın ve birlik olmanın zamanının geldiğini zannediyorum. Eminim sizde öyle düşünüyorsunuzdur.
En önemli nokta ise şu. Kimi arkadaşlar, yaz tatili haricinde kendilerine zaman ayıramıyorlar. Kimisi ders sorunları yaşar kimisi iş sorunları, kimiside ailesel sorunlar. Fakat benim tek isteğim, çok ciddi bir şey olmadan yamanın ilerlemesini aksatmamak. Örneğin seneye önümde ÖSS var ve iyi hazırlanmam lazım fakat bende hafta sonumdan iki saat feda edip, birçok şey yapabilirim. Yani bu iş fedakarlık isteyen bir iş. Bu fedakarlığı gösterebilecek arkadaş bize katılsın.
Standartlar böyle. Katılmak isteyen arkadaşlar yaptığı çalışmalardan örnek resim koyarak buraya başvuru yapabilir. Bana ulaşmak isteyen için,
**EPosta :** buraksancakli@superposta.com
Başvurularınızı bekliyorum.