LeMonde arkadaşlar bugün duydum!!mükemmel bişiy 100mb beleş!!!yahoodan!!saldırın!!hemde yahoo messengeri var! reklam dill tavsiyedir!
darkknight hiç gereği yok mail adresinizi outlook a yönlendirin tamam bilgisayarınızdaki yer kadar e-mail alanınız olsun
Hami(10) valla ben bıktım spamlarden iyi bir program yokmu hergün 50-60 tane boş msj var sırf onun için geçicem yahoo yada başka birine mynet şimdi
darkknight geç arkdaş hotmaile sonrada outlook yönlendir öle başı boş sitelerede üye olma gelmez mesela bana ayda 5-6 mesaj belki geliyo oda beklediğim mesajlar tanıdık falan
Vampire Bat benim hotmail 25 mb beleş hemde hehee :D merak edene ICQ dan ya da MSN den açıklarım...... buraya yazarsam şimdi kesin banlarlar...
bay_gizemli walla bi ara hotmailde ayarlarımı bi tavsiye üzerine değiştirmiştim, ki ne yaptığımı da bilmiyorum. adam beni yönlendirişti... ondan sonra spam artık neredeyse hiç gelmiyor... bu arada aklıma gelmişken www.xposta.com var... burda spam a karşı çok fazla önlem almışlar... bu bakımdan çok iyi bir e mail sağlayıcısı....
bay_gizemli bağlantından olabilir... çünkü; bi ara trnet diye iğrenç bi bağlantım vardı, onda açmıyo... şimdiyse e-koay dayım... başta açılmıyo filan ama oturum aç filan deyince, 1-2 deneyişte açılıyo...
M10DraGoN Orjinal Mesajı Yazan: darkknight hiç gereği yok mail adresinizi outlook a yönlendirin tamam bilgisayarınızdaki yer kadar e-mail alanınız olsun eide bunun için pop3 mail gerekli :mad: