blind guardian Hakem bi maçımda adam kırmızı kart göstermişti adam çıkmamıştı sahadan ama hakemin kırmızı kart gösterdiği yerde öyle sap gibi duruyodu top yanından filan geçiodu. Sizde de oldu mu öyle şeyler yoksa benim oyunum mu bozuk
efshane bi grafik hatasıdır. bazı oyunlarda da oluyo ya öyle. adamı öldürüyosun adam ayakta kalıyo hala. ama içinden geçebiliyosun.
Orçun İNCE ewt ama bu hatada büyük bi hata ama bende 414 te hiç basıma gelmedi 4.1.1 hatası hewralde..
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE ewt ama bu hatada büyük bi hata ama bende 414 te hiç basıma gelmedi 4.1.1 hatası hewralde.. bunun versiyonla bi hatası yokh...aMa sana şunu söyliym ben 4.1.1 oynuyorum..Hiç başıma gelmedii ...
mazlumfirari benimki 4.1.1 bi kaç defa oldu hepsi de sakatlıktan dı tabi ki grafik hatası caizdir efenim
RubenMartin bende adam sakatlandı çıkmadı ve sap gibi duruyordu.. Bence küçük bi hata...ve kaç aydır oynuyorum 1 defa oldu....
Aricci Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe bunun versiyonla bi hatası yokh...aMa sana şunu söyliym ben 4.1.1 oynuyorum..Hiç başıma gelmedii ... valla bende 4.1.1 ile oynuyorum henüz hıc bir hatayla karşılaşmadım... :)
Bat Hakem Ali Aydın'sa eğer gayet doğal, hatta cm'nin ne kadar gerçekçi bi oyun olduğunun kanıtıdır. :P
cHoLdAxX İyi de benim oyunda kırmızı kart yiyen oyuncu gol attı!! Kural hatası heralde. Screenshot'u wardı ama formatladım aleti