âİ£T10 Daha önce PS2'de yapılmıştı. Oyun WE7:I idi. Belki PC de yapılabilir. Yapan galiba scorpion'du.
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: eagle09 Daha önce PS2'de yapılmıştı. Oyun WE7:I idi. Belki PC de yapılabilir. Yapan galiba scorpion'du. Scorpion hiç bi zaman PS2 için bişi yapmadı... WE7:I için hiç bi zaman, Türk patchi yapılmadı... Chilavert'in WE7 WETurkey TSL'de menüler Türkçe'ydi...
âİ£T10 Tamam spocket haklısın. Karıştırmışım. O patch'i yapan Chilavert'ti. Ve WE7:I idi. PS2'de oynadım ben o oyunu. Tüm menü türkçeydi.
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: eagle09 Tamam spocket haklısın. Karıştırmışım. O patch'i yapan Chilavert'ti. Ve WE7:I idi. PS2'de oynadım ben o oyunu. Tüm menü türkçeydi. WE7:International değil yaw, Winning Eleven 7... Menü dışında, oyuncu özellikleride Türkçe'ydi... Bu da gayet iyiydi ;)
Kyo evet de o japon spiker çok komik sölüyo we7 nin bilgisayar versiyonu yokmu hep we7 i buluyorum ben
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: kanaryagücü ben yaptım upload ettim belki yakında menüye siteye koyarlar nereye upload ettin? link versene...
Spocket ekledikten sonra, aşağıdaki dosyanın üzerine gelip, sağ tuşla tıkla, "Kısayolu Kopyala/Copy Shortcut" yap, ve mesajına "Yapıştır/Paste"...
Spocket Bu arada ben denedim ama indiremedim... "türkçe menü" adıyla kaydetmişsin, 298 KB görünüyo ama indiremedim... Türkçe karakter ve boşluk kullanmadan, dosyanın ismini değiştirip tekrar yükle istersen...