yyakici galatasaray: gk:Ömer Çatkıç dr:prates (manyak oldu milli takımda) DL:cuesta(süper biri tavsiye ederim) dc:ibrahim toroman dc:Mehmet polat dmc:ergün (serkan balcı) ml:ricardinho mr:gökdeniz amc:alex fc:todorov (şut 20 kafa 17) fc:temur
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: umutcan13 jmuhahaahahahah :) :) :D niye güldün qii ben anlamadım adam kadrosunu yazMIşŞş Burayaa ve de todorov u keşfetmişş (kafa 17 bitiricilik 20 ) bende devamını merak ettm =)=)=)
demon1c Benim takıma cok benzio...Bu arada Temur Altunhan Alemin kralı ...Adam hiç bir macı bos gecmio
caglar23 gs 2004-2005 aykut de la cuesta fatih sonkaya mexes i.toraman h.şaş okan koç gökdeniz montolivo todorov ümit(temur)
TheFahrix Muhteşem kadro deyince bende muhteşem sandım. Bence bu kadro muhteşem değil... ve Orçun İNCE haklı. Bu yazıyı oraya yazsan daha doğru olurdu. Birde bu adamlar iyi ama yeni bişey yok. Yani bunları herkes bilir.
Orçun İNCE bu kadroda mükemmel bişi yok fahrix haklı bunları herkes bilio zaten belki de la cuesta fazla tanınmıyordur onuda bu oyunu bilen her adam bilir...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: selone Todorov Çok İyİ Bİrİsİ..dİĞerlerİ İŞe Yaamaz..ben Sevmedİm Şahsen Ewt Todorovçok iyi birisi.... Knkam oLur ZtnN..
gkoylu nicolas burdisso fatih akyel murat tanburacı ismail güldüren jonathan blondel rebrov ali günes evandro roncatto kakalov serhat cafercan servet...................... ...
fegabj beyler siz birde şuna bakın gk:rüştü reçber dr:fatih akyel dl:dede dc:lucio dc:servet çetin :mr:gökdeniz karadeniz ml:alex dmc:xabi alonso amc:tomas rocisky fc:TUNCAY ŞANLI fc:NİHAT KAHVECİ :rolleyes:
kamilovic gk gokhan tokgöz dc servet dc toraman dc de la cuesta dmr cihan hasp. dml gokhan senol dmc abubakari yakubu mc adu mc erhan alb. fc todorov fc supat fenerdeyim ve ibrahim akin,temur ve serkan gedik yedekte SUPAT SÜPERR
lion33 Orjinal Mesajı Yazan: selone Todorov Çok İyİ Bİrİsİ..dİĞerlerİ İŞe Yaamaz..ben Sevmedİm Şahsen abi orda temur war rica ederim yani böyle bi adam...bilemiom yani... :mad: