Knight Rider hiç kalecei wonderkid'iniz oldumu? benim oyunda 2008'de rahmi akbaş adında bir kaleci wonderkid oldu. siz böyle kaleci wonderkidlerle karşılaştınızmı?
iN-T-CoMe Hiç başıma gelmedi :D :D aMa oLabilir tabee wonderkid olur çok oynatırsann heralde wordclass oLur :D
Orçun İNCE slında cok zor olur cunku kaleciler yaslandıkca gelişio ama istisnalar kaydeyi bozmaz bence tadını cıkar...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: neo_matrix23 ben de defans glen johnson olmustu chelsea de de kaleciden bahsedioruz Robinho Diego C.roNaLDı Arjen Robben de wonderkid yane wonderkid leri yasmıoruz ;)
TheFahrix Benim şu andaki kalecim gençliğinde WonderKid 'di. Yıl 2016. Şimdi 24 yaşında. Adı Orhan, soyadını bilmiyorum. Nicki Panter. :)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE inşallah kaleci konusunda çok dertliyim... Kaleci mi istiyon Volkan Ünlü Volkan Ünsüz Volkan Demirel Serkan Kırıntılı Recep Biler Gökhan Tokgöz Kasper Tim Howard Frey ....
Orçun İNCE kaleci istiodum ama sorunu çözdüm didanın kontratı korumasızdı bende anlaştım 1.2 pound ödeyerek aldım yinede saol in-t-come..
IAdam Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe Kaleci mi istiyon Volkan Ünlü Volkan Ünsüz Volkan Demirel Serkan Kırıntılı Recep Biler Gökhan Tokgöz Kasper Tim Howard Frey .... volkan ünsüz diye kaleci varmı
kaffmur benim 2009-2010 sezonunda italy u21'den aldığım enzo balzano wonderkid oldu. ama takımım beni kovdu, yeni takımımın kalesine alıyım dedim ama 30 milyon dolar istiyolar! kaldı walla orda :( 20 yaşında şimdi evladım!
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: kaffmur benim 2009-2010 sezonunda italy u21'den aldığım enzo balzano wonderkid oldu. ama takımım beni kovdu, yeni takımımın kalesine alıyım dedim ama 30 milyon dolar istiyolar! kaldı walla orda :( 20 yaşında şimdi evladım! bence ne yap et geri al. benim oyundaki rahmi akbaş daha 21 yaşında commanding goalkeeper oldu. Özellikleriyse çoştu!!
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Quattro volkan ünsüz diye kaleci varmı bende 2011 de çıqmıştı bi kere espiriqtüeL 1 anıma gelmiş yazdım ondan :)