demon1c Ark. sitede yoktu gs skini bana adres werebilecek weya yapıpta sitede yayınlayacak birisi war MI?????
iN-T-CoMe VaLa bizim sitede yokh benm bildimm oLan yeri de boşver siteye koyarlar yakında sen onu beqLe şimdilik idare edersin eminim böyLe :)
NecromanceR Nette baya araştırdım . Güzel bir GS skini yok . Çok sadece wede kötü bir GS skini war . İstersen onu koyarım siteye ?
blind guardian Necromancerın bahsettiği gs skini bende olansa eğer o kötü değil facia kötüden de öte bişey o.normal cm skininin yanında sadece alt tarafta bi gs amblemi war o kadar yani bi yığın süper skin warken hiç gs skini die kasma bence
demon1c yok o zmn ben adam gibi bişey istiim kotu bi skinle oyundan zevk bile almassın neyse ii bir gs skini gelirse artık onu alırız..
NecromanceR Yapan olursa güzel bir gs skin mutlaka koyarım siteye . Şİmdilik BJK skini war çok güzel ...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: fenerim1 fb için yokmudur bu skin denilen şeyden?? var arkadaşımm war olmas oLur muu ? oLMAsa ben yapardım :Pp
TheFahrix Eğer istek çok fazla ise; ben sitede yayınlanmak üzere, 3 büyüklerin skin'lerini hazırlayabilirim...
demon1c yaw bi şey sülecem bunların içinden traditional olan war mı???ben bu 'ter' fln a alısamıorum ...burada warmı traditional turu olupta bir takım skini olan??