darkknight bende radeon 9600 pro var oyun hızlı çalışıyo ama menüler çok yavaş nereden bunun yamasını indirebilirim adresini verirseniiz sevinirim
utkux çok mu yawaş tüh be allah kahretsin bende çok hızlı senin gibi zavallırda ywaş ben ne yapıyım?oynama oyunu neden böyle konu açıyosun yardım edecek yok!!!!
Kyo sanane canı isterse oynar sana sorcak değil.sen oynama deyince o oynamıcakmı :mad: şey dene game optionstan screen e gel ve ordan görüntüyü 640x784 yap ben 1024x768 yaptığımdada o problem oldu bi dene
Venom Orjinal Mesajı Yazan: utkux çok mu yawaş tüh be allah kahretsin bende çok hızlı senin gibi zavallırda ywaş ben ne yapıyım?oynama oyunu neden böyle konu açıyosun yardım edecek yok!!!! böyle aptal aptal mesajlar yazma... sen nerden biliyon kimsenin yardım edemeyeceğini... hem sana mı sorcaq oynayıp oynamıcağını
utkux Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ böyle aptal aptal mesajlar yazma... sen nerden biliyon kimsenin yardım edemeyeceğini... hem sana mı sorcaq oynayıp oynamıcağını ewet bana soracak :mad: :mad: :mad: