iN-T-CoMe Adam hakkındaki yorumlarımısı soruyo ;) Çoo..k iyi bi adam da eer iyi olduu konusunda çok ısrarlıysann Oyuncuyu ekLe ;)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: android ben bu adamı biliyom ama özellikleri pek de iyi göstermiyo oyuncuyu???? Bazen oluyo böyle oyuncu özellikleri iyi diil ama oyuncu hep 9-10 la oynuyo (ör Shabalala) bunu da bana burdan biri sölemişti :D
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: fenerim1 peki neden özellikleri iyi olmamasına rağmen 9-10 la oynuyo?? torpillimi bu adamlar?? Yokh birader nerden çıkıyo şu torpil lafı anlamdım gitti...aDAm azimLi ve hırslıysa sanırım maçta kendini parçalıyorr öylede 9-10 la oynuyor..Ve de adamın potansiyeli buna etki ediyor (sanırımm:) )
Fearless marco motta hakkındaki görüşlerinizi soruyom özellikleri de çok iyidir. iyi bak istersen biraz yaşları ilerlesin süpper oluyo
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Fearless marco motta hakkındaki görüşlerinizi soruyom özellikleri de çok iyidir. iyi bak istersen biraz yaşları ilerlesin süpper oluyo Tmm anladıqq ? Yorum da yaptımm .. Ama istersen bi daha yapim..POtansiyeli yüksek iyi bir oyuncu (Cm scout a baqmadan söledim :D )
Reis Orjinal Mesajı Yazan: fenerim1 peki neden özellikleri iyi olmamasına rağmen 9-10 la oynuyo?? torpillimi bu adamlar?? e onlar sendikalı