darkknight ben ankara'ya gidicem fakat buradan eğer kablo net alırsam orada nasıl ayarlayacam ve istanbulda bile heryerde kablo net yok ankaradA olmayan yer var mıdır diye düşünüyorum eğer ankarada bulunan kişiler yardım ederse sevinirim
darkknight bende öyle duymuştum peki adsl her yere veriliyomu çünkü sonuçta telefon hattı bağlanıyo adsl de
Kaurismaki adsl sanıyorum heryere veriliyor ama onunda verilişi eğer telekomda bir tanıdığın yoksa gecikebiliyor...
Kaurismaki ev için ideal olan bağlantı şekli aylık ücreti sabittir 49 milyon... modem fiyataları 110-150 arası ev için idealleri... artı sözleşme parası da var galiba...
Kaurismaki sanırım şimdi yeni kampanyayla 69 dan 49 milyona indirilecekmiş yeni kullanıcılara kablo net ama...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: ultrAslan_Serdar ben İst.denim fakat heryere kablonet verilmiyor diye biliyorum... Sanırımm gebzee TuzLa (1 kaç arkda varda bize olmuyomuşş) Çamlıca fLndır heraldee..Yane İst dışına yakın yerlerde yokh :D
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: ultrAslan_Serdar sanırım şimdi yeni kampanyayla 69 dan 49 milyona indirilecekmiş yeni kullanıcılara kablo net ama... Ben şu anda zaten 49 veriyorum . Hatta 47'ydi , yeni zamlandı ...
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Ben şu anda zaten 49 veriyorum . Hatta 47'ydi , yeni zamlandı ... bilmiyorum ama ben öyle duymuştum...