Aykut13m Ya arkadaşlar bedava sms yollayabileceğimiz program web sitesi veya irc sevreri yok mu??????????** :confused:
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: 6600_MaNy@q tamamen geçiştirme bilgi herzamanki gibi c.ronaldo illa bunu mu yapam özür biliyodum yanlış yaptığımı http://www.yesemek.com/ oldumu?? bak burada üye oluyorsun ve bi american sitesine daha üye olup kota para alıp onlarca msj yolluyorsuuunn?? bu arada recleam olmasın sırf 6600_MaNY@q a inat SAYGILAR...
Hami(10) o siteye para vermen gerekiyor bide You can send SMS text messages from your PC to almost any mobile in the UK, Ireland, USA and Canada. diyor türkiyeye yollanmıyor galiba
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) o siteye para vermen gerekiyor bide You can send SMS text messages from your PC to almost any mobile in the UK, Ireland, USA and Canada. diyor türkiyeye yollanmıyor galiba aslında bu konu bilgisayar,internet ve gsm dünyası forumuna açılmalıydı ayrıca evet site paralı olmuş ben msj yollamayalı baya bi zaman geçmişti
ŞANLI_ benimkinde gerek yokkkk girin bakın ama bi amarican sitesine üye olacağın için tam olarak napıldığını anlmadım
erelfb eskiden bi program kullanıyordum sınırsız sms yollayabiliyordum ama adını unuttum gönder'e bastığım anda msj harbidende ulaşıyordu :D
iN-T-CoMe yeter a.q www.netbulpower.com olmuyosaa www.linkdunyasi.com gir burdan baq istediini bulursun..
Hami(10) Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo benimkinde gerek yokkkk girin bakın ama bi amarican sitesine üye olacağın için tam olarak napıldığını anlmadım site türkçe üye olunca sınırsız yollıyabiliyorsun diyo ben üye oluyordum mynet olduğu için kabül etmedi yahoo falan olanlar denesin bi
bay_gizemli Orjinal Mesajı Yazan: erelfb eskiden bi program kullanıyordum sınırsız sms yollayabiliyordum ama adını unuttum gönder'e bastığım anda msj harbidende ulaşıyordu :D ulan oğlum, unutulur mu bea????????? :(