www_sondurak_ch Oncelikle herkesi slmlariz.... Simdiye kadar hep konusulup tartisilan ama bir turlu yapilamayan turkce spiker olayindan bahsetmek istiyorum...Biz isvicrede bir kadro kurduk...Hepimiz pes manyagiyiz...Pes4 e spiker yapmayi dusunuyoruz ve bunda kararliyiz.Elimizden geldigi kadariyla erken yapmaya calisacagiz...Simdilik bu bilgileri verebiliriz...Kalin saglicakla inanin bize... :cool:
Amorph kolay iş değil.Fifa için çok kişi çıktı biz yapacaz diye ama sonuç ortada.inşallah yaparsınız ne diyim...
#11 yardimci olabilecegim bir konu olursa yardim etmekten memnun olurum. kolay is tabiki degil, ama hep birlikte calisildi mi türkce spiker patch cikmasi icten bile degil..
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: EMINEM kolay iş değil.Fifa için çok kişi çıktı biz yapacaz diye ama sonuç ortada.inşallah yaparsınız ne diyim... FIFA'dan daha kolay yapması... İmkansız değil en azından, yapılabilir... Bu işi yapacak arkadaşlara başarılar... Kaliteli bişey çıkıcağına eminim...
Last_Blow Çok konuşuldu bu spiker olayı..Diğer oyunlar adına...Ama ortada hiçbirşey yok..Ama başarılar..
Bule Yok.. Solidus bile yapamamış, yani çok zor. Ama siz gene deneyin, bişi kaybetmezsiniz zamandan başka.
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Ryan GİGGS Çok konuşuldu bu spiker olayı..Diğer oyunlar adına...Ama ortada hiçbirşey yok..Ama başarılar.. Ama FIFA için çok konuşuldu... PES/WE için ise WAV formatında kaydedip, kolayca oyunun formatına çevirmek basit bi işlem... Ama tek tek herşeyi çevirip Türkçe Spiker yapmak çok zor bi iş...
www_sondurak_ch Arkadaslar pes e yapmak kolay is ama sadece zamana ihtiyacimiz var...Evet biliyoruz fifa uzerine cok konusuldu ama kimse yapmadi cunku kimse gercek anlamda ugrasmadi ugrasanlarda sonradan sIkIldI...Zaten fifa icin zor du...Bizim zamanimiz cok ve bu iside professionell bir sekilde burada isvicrede gurubumuz ile yapacagiz...Gerekirse studio yada gidecegiz...Bu is coktan olmaliydi vede insalllah olacak...simdilik tek yapacagimiz oyunun cikmasini beklemek...Kalin Saglicakla ;)
Hami(10) valla çok kişi yapcaz dedi yarıya gelmeden bıraktılar kimseye inanasım gelmiyor keşke biri yapsa süper olmasada yapılsa yanlız boyutunun 200 mb tı geçeceğini sanıyorum olsun 5oo mb olsun çıksında
www_sondurak_ch Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) valla çok kişi yapcaz dedi yarıya gelmeden bıraktılar kimseye inanasım gelmiyor keşke biri yapsa süper olmasada yapılsa yanlız boyutunun 200 mb tı geçeceğini sanıyorum olsun 5oo mb olsun çıksında Evet cok konusuldu ama bu is olacak insallah biz kararliyiz sonucundada guzel bir patch olacak tahmin ediyorum ki siz ingiliz spikerlerden bizde alman spikerlerden SIKILDIK...Oyuna yeni bir heyecan gelmeli ve bu da tabiki turkce spiker olacak....Aslinda pes 3 e de cikartirdik ama pes4 yaklastigindan ona yapmayi daha uygun bulduk..Simdiluik tek yapabilecegimiz oyunun cikmasini beklemek... :cool:
adalante Walla bi de seslendirmeyi Ercan Taner'e yaptırsanız ne güzel olur ha :) Düşünsenize ; SERT VURDU ... BASTI ÇEKTİ DÖNDÜ... HAKAN ATTI... UÇARAK ATTI.... falan diye MUAHAHAHAHHA
www_sondurak_ch valla tam gaz ile calisacagiz elimizden geldigi kadariyla erken yapmaya calisacagiz ama en azindan bir 3 aya ihtiyacimiz var diye dusunuyorum ama bizim calismamiza bagli tabiki...Evet burda bir arkadasimiz var sesi ercan tanerinkine benziyor onun ile anlasirsam o spiker olacak....Oyun ciktiktan sonra Bir tane video yapacagiz oyun icinden tabiki turkce spikerli olacak o zaman sesin iyi olup olmadigina siz karar verirsiniz....Simdilik bu kadar :D
Sakin1NR Orjinal Mesajı Yazan: www_sondurak_ch valla tam gaz ile calisacagiz elimizden geldigi kadariyla erken yapmaya calisacagiz ama en azindan bir 3 aya ihtiyacimiz var diye dusunuyorum ama bizim calismamiza bagli tabiki...Evet burda bir arkadasimiz var sesi ercan tanerinkine benziyor onun ile anlasirsam o spiker olacak....Oyun ciktiktan sonra Bir tane video yapacagiz oyun icinden tabiki turkce spikerli olacak o zaman sesin iyi olup olmadigina siz karar verirsiniz....Simdilik bu kadar :D insallah basarirsiniz, eger olursa harika olacak ;)