Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: Hasansas1905 tabiki HASAN ŞAŞ. bugun acayib kufur ettim Hasana hic tavsiye etmem Hasan yerinde olmani
HellscreaM Orjinal Mesajı Yazan: Mr_AsLaN bugun acayib kufur ettim Hasana hic tavsiye etmem Hasan yerinde olmani Ehe Bu da guzel..Küfür ettin diye hasan sas olma.. :)
The Groove cep tel.im,britney spearsın bikinisi,maç kamerası(broadcast),bizim ing.cecinin eteği......... ooooOOOOooo saymakla bitmez :cool:
*EmPeRoR* Orjinal Mesajı Yazan: rapper Tupac Amaru Shakur'un yerinde olmak isterdim ama hayatım çok bulanık olurdu rahat yaşayamazdım.yine de bisürü siyaha yardım etmiş olurdum. onu ben de severim
Detailer Orjinal Mesajı Yazan: Hasansas1905 tabiki HASAN ŞAŞ. Neden hayatın çok güzel gidiyorda biraz depresyonamı ihtiyacın var?
CrossOver Orjinal Mesajı Yazan: HellscreaM Tabiiki Paris Hiltonun kopegi..:) Keşke South Park'ı izlese idin Paris Hilton'un köpeği intihar ediyordu.:D(ne kadar düzgün yazdım:))
HotSauce18 Orjinal Mesajı Yazan: rapper Tupac Amaru Shakur'un yerinde olmak isterdim ama hayatım çok bulanık olurdu rahat yaşayamazdım.yine de bisürü siyaha yardım etmiş olurdum. evet yaw onun çevresi ve yaptıkları tupac bir numara herif doğuştan şanssız bu arada p didy ve big e büyük öfkeler şerefsizler öldürttü bence.... :mad: :mad:
rapper Orjinal Mesajı Yazan: HotSauce18 evet yaw onun çevresi ve yaptıkları tupac bir numara herif doğuştan şanssız bu arada p didy ve big e büyük öfkeler şerefsizler öldürttü bence.... :mad: :mad: yaw ben pek sanmıyorum onların yaptığını hadi ilk vurulduğunda belki onlar yapmış olabilir buna inanırım ama ikinci vurulma olayı ve ölüm pek sanmıyom onların yaptığını çünkü pac'ı öldürürseler onlardan da biri gitcekti o yüzden yapmazlardı ama biggie öldü yani adamlar kendi ölümünü mü istedi.. hem o işler çok karışık işler belki de ölmemiştir pac ... neyse konuyu bozmayalım... :)
*EmPeRoR* Orjinal Mesajı Yazan: HotSauce18 evet yaw onun çevresi ve yaptıkları tupac bir numara herif doğuştan şanssız bu arada p didy ve big e büyük öfkeler şerefsizler öldürttü bence.... :mad: :mad: Bence notorius yapmıştır (b.i.g.)
*{Bå®ô$_1905}* Her ne kadar Carmelo hayrani olsam bile su anda Amerika'da en çok konusulan oyunculardan biri olan LeBron James'in yerinde olmak isterdim...
blueeda Labiki Lee :p Ben Kanuni'nin ya da F.S.M. yerinde olmak isterdim...Özellikle İstanbul'u fethetmek... Ya da bi erkek olsaydım keşke...